Джулиана Гани - 2000 кубика сексапил

Силиконката Джулиана Гани призна, че е бременна в седмия месец, с което шокира последователите си в социалните мрежи и зрителите на новото развлекателно предаване по Нова телевизия “Маскираният певец”. Именно в шоуто Гани разкри, че съвсем скоро ще става майка за първи път. Там тя взе участие като една от 16-те звезди, скрити зад маски и костюми, които пеят на живо, а зрителите трябва да отгатнат тяхната самоличност.

До преди шокиращото разкритие, Джулиана не е давала поводи дори да се предполага, че е бременна. Плеймейтката постоянно публикува нови кадри в социалните мрежи, предимно по бански от екзотични дестинации, на които изобщо не си личи нейният наедрял корем. Тя и годеникът й Илиян Найденов са заедно от 2018 година. Той й предложи в началото на 2019-а във Виена.

Преди връзката си с Найденов, който е шампион на България по културизъм и е автор на книга за здравословен начин на живот, красавицата с близо 2000 кубика силикон в гърдите си изживя бурна авантюра с друг фитнес модел - Станимир Ташев. Тяхната любов не продължи дълго, въпреки че сключиха официално брак. Семейният им живот продължи едва десет месеца. Сред причините за тяхната раздяла плеймейтката определя фактът, че тя го е издържала и той се е опитвал да се възползва от нейната популярност и последователи. Липсата на сериозна работа, кариера и желание за развитие също доведоха до шумния развод между красавицата и любителя на фитнес залите.

В новата си връзка обаче силиконката е привидно на седмото небе. До момента и двамата не са давали признаци за раздяла, изневяра или други проблеми в тяхната връзка - дори напротив, не пропускат със същата страст както в началото да показват колко се обичат и държат един на друг. Доказателство за любовта на Гани към Илиян е дълъг татус между силиконовите й форми, на който пише “принцесата на Найденов” на английски език.

Джулиана Гани е едно от най-популярните лица у нас още преди да се появи в “Маскираният певец”. Силиконката е родена на 21 февруари 1991 година. По думите й е израснала в много добро семейство. Майка й е заможна пловдивска реститутка и притежава внушителните 15 апартамент в центъра на града. Баща й пък е италиански банкер, който ръководил дълги години банка в Дубай и в Неапол. А фамилията Гани, която моделката носи, е неговата.

Тя има още една сестра и двама братя, но всички са от различни бащи. Парадоксалното е, че единият от братята й е свещеник. И той остро критикувал начина, по който изглежда красавицата. Благодарение на него тя била възпитана в християнската вяра, както и никога да не лъже. Но блондинката не искала да променя външния си вид само защото той не я одобрявал.

За първи път в медийното пространство се заговори за Джулиана през 2013 г., когато спечели титлата Мис Силикон на конкурс в Пловдив. Първите й години на популярност се свързват с редица провокативни изказвания, както и няколко скандали с колежки. Освен това Гани се слави и със своята откровеност, която понякога й играе лоша шега, тъй като издава твърде пикантни подробности от интимния си живот, но в повечето случаи изумява положително своите събеседници.

“Публичното мнение е, че съм куха, силиконова кукла, но аз не мисля така за себе си. Въпросът с моите гърди е много сложен. Първите гърди, които ми сложиха, не личаха много на моята завидна височина. Втория път ми ги направиха не естетически добре, с голямо разстояние и затова се наложи да си ги направя за трети път”, с такава визитка Джулиана влезе в Къщата на “Вип Брадър”, където напълно промени представата за себе си. По онова време най-популярното нещо около нея беше изказването, че ще подари своите “предни гърди” на нуждаеща се дама, както и фактът, че има близо 2000 кубика силикон в бюста, което я прави миската с най-много силикон.

След “Вип Брадър” хората вече казват за нея, че е много добро момиче с голямо сърце. Тя е от онези красавици, разбили стереотипа за плеймейтките. Участва в последния сезон на предаването в България - “Биг Брадър: Most Wanted” и завършва на второ място.

В момента развива няколко вида бизнес, част от които са свързани с годеника й. Снима се на корици на списания и организира различни конкурси за красота.

 

Издала е стихосбирка

Джулиана Гани е автор на стихосбирка със скандалното заглавие “Мъжете са боклуци, но не можем без тях”. “Съвсем очаквано мъжката част от обществото не остана очарована от заглавието, но търсеният ефект всъщност бе то да скандализира и привлича внимание. Ясно е, че едни без други не можем!”, казва за книгата плеймейтката.

 

За нея

Доказа, че красивата e визия не е куха

Джулиана доказа, че е човек с голямо сърце, чиста душа и спокоен дух. Тя е боец и се справя сама с нещата от живота. Доказа, че тази красива визия не е куха или гнила. Точно затова се влюбих толкова силно в нея. Обичам всяка минута, която прекарваме заедно. Дълго време не споделихме с никого, че ще ставаме родители, за да запазим щастието от смисъла на живота за себе си! Сега моята прекрасна жена навлиза в седмия месец и не се налага повече да прикривам радостта си!

Илиян Найденов, фитнес инструктор и годеник на Джулиана

 

Имам прекрасни впечатления от нея

Нормално момиче е, според мен малко по-суетно, но това е естествено за този тип жени. За Джули важните неща в Къщата на “Вип Брадър” бяха косата, гримът, дрехите, което е съвсем нормално, защото това е нейната работа. Иначе е прекрасно момиче, интелигентно, приятно, дори умее и да готви. Аз съм с прекрасни впечатления от нея.

Маргарита Хранова, певица

 

Мило и добро момиче

След края на “Вип Брадър” се чуваме често и с Джулиана. Много ми е симпатична, въпреки че е човек от съвсем друг свят, но тя има качества - мило и добро момиче.

Ваня Щерева, участничка във “Вип Брадър” с Джулиана

 

Тя е изключително ревнива

Тя е изключително ревнива. Заради нея нищо не можех да направя, никъде да изляза, въобще - нищо. И освен това е влюбена само в мен, ще ми се моли да се върна при нея. Но всичко вече е свършено. Грешка в мен за проваления брак не виждам.

Станимир Ташев, бивш мъж на Джулиана

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица