Джулия пуска дует с гаджето

Актьорът от “София ден и нощ” пропя

Новата светска двойка често провокира в социалните мрежи

Фолк певицата Джулия записа дует с новото си гадже. Брюнетката е решила да вкара любимия си Кристиан Кирилов, известен като Митака от “София ден и нощ” в музикалния бизнес. Самата тя се похвали с кадър от клипа на песента им “Ти си”, който вече е заснет. Горещ фотос от видеото сподели в социалните мрежи и Кристиан, който отбеляза към публикуваната снимка: “Любим кадър от предстоящата ни песен”.

След края на “София ден и нощ” явно атлетичният мачо е решил да смени попрището и да се пробва в чалга бизнеса. Говори се, че той дори ще подпише дългосрочен договор с музикалната компания на любимата си.

Актьорът и певицата обявиха връзката си в края на миналата година и оттогава са неразделни. Те често привличат внимание с провокативните снимки, които публикуват в социалните мрежи.

Наскоро Джулия дори смело заяви, че е намерила мъжа на живота си и вече иска да се ожени за него. Дали ще има сватба и кога, засега не е известно.

Покрай участието си в “София ден и нощ” Кристиан натрупа доста фенки, но все не успяваше да се задържи с една жена.

Според слуховете той имаше кратки романси със Сузанита и с инструкторка по пилатес. Джулия пък доби популярност покрай връзката си с Фики, който я вкара в музикалния бизнес. Първата й песен стана факт през 2015 г., а скоро след това двамата се разделиха.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица