Дидо от Д2 с победа на дуела във „Фермата“

След изключително равностоен дуел срещу интроверта Александър, вокалистът на Д2 Дидо успя да си извоюва победата след петте разиграни битки на арената и триумфално да се завърне във „Фермата“.

Като втори дуелист музикантът имаше право да подрежда точките на битките и го направи по възможно най-добрия начин. Именно правилният му подход да остави за накрая по-силовите игри, в които се чувства и по-сигурен, успя да му донесе крайната победа. След като елиминира Александър, Дидо отбеляза, че е нямало да има този шанс, ако опонентът му е редил точките.

Въпреки че Сашо отпадна от надпреварата, на арената той даде всичко от себе си и определено успя да изненада вече бившите си съфермери. За разлика от представянето му във фермата, където стилът му на работа беше бавен и изключително прецизен, с цел постигане на съвършенство при изработката на всеки детайл, на дуела Александър демонстрира такава бързина и хъс, че съвсем не беше сигурно дали Дидо ще успее да го победи.

До средата на дуела Сашо дори водеше в точковия резултат. Но с последните две битки, които дадоха възможност на Дидо да демонстрира физическите си способности, играта се обърна и музикантът заслужено победи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини