Диего Фабрини разочарова ЦСКА

Диего Фабрини вече не е футболист на ЦСКА. Въпреки че игра във всички мачове от началото на сезона – като резерва или титуляр, италианецът пожела сам да си тръгне и да подпише с „Динамо“ (Букурещ). За 11 двубоя Фабрини не вкара гол, не даде и асистенция. Показа твърде малко за футболист, който се гордее, че е бил част от националния отбор на Италия. Халфът се примоли на ръководството, че не бил щастлив в България, че не го третирали добре съдиите и че футболът не му харесвал... Явно беше забравил, че е дошъл от отбор с ранга на „Ботошани“.

В името на добрите взаимоотношения ЦСКА не направи проблем на Фабрини. Съгласи се да разтрогне договора по взаимно съгласие и веднага италианецът подписа с „Динамо“ (Букурещ). На румънска земя Фабрини вече разясни, че се чувствал добре със съотборниците си на „Армията“, но причината да отиде пак в Румъния била лична. Най-вече заради семейството му. Така и не каза защо не е „100 процента щастлив в ЦСКА“, където бе третиран като суперзвезда.

На терена Фабрини обаче не остави добри впечатления с екипа на „червените“. Когато беше на терена, предпочиташе да търси повече нарушения срещу себе си, отколкото гол или асистенция. Създаваше впечатление, че е твърде мек и дори незаинтересован от случващото се на терена. Договорът на италианеца с „Динамо“ е само до края на сезона с опция да бъде продължен.

Фабрини е вторият напуснал ЦСКА в посока Румъния. Два дни преди него за Букурещ замина Божидар Чорбаджийски. Защитникът беше пратен под наем в „Стяуа“, след ато загуби титулярното си място заради слаби игри.

След напускането на Фабрини ръководството на ЦСКА вероятно ще потърси нов разиграващ халф, който да помага на Тиаго Родригес.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ