Дилов - син и Карамфилян с премиера на книгата им във Варна

Във Варна ще бъде представена събудилата много Радини вълнения книга на Любен Дилов-син и Онник Карамфилян „Лятото с тъжните курви”.

Примиерата е в петък в клуб "Планет". Както заявяват авторите, това е проект, включващ 17 истории, започнал е анонимно във фейсбук и развил се по странен начин - до издаването на книга и красив, лимитиран албум. На тази премиера ще стане ясно защо Дилов-син се размотава по тv-студия и паланки със синя брада, ще бъдат представени някои странни напитки – уискито „Сълзите на писателя например”, ще се дават автографи и т.н. Промоцията ще продължи с парти, на което Синята брада ще дочака поредния си рожден ден- след 1440 година, когато е бил обесен в Париж, заедно с двете си прислужнички, а телата им – изгорени.

На следващия ден във Варна стартират предварителните кастинги за 13 - то издание на конкурса Playmate of the Year –България 2016 . Фаталното издание на конкурса, произвел имена като Златките, Николета Лозанова и др., обещава да е много по-различно. За първи път се правят предварителни кастинги, от които да се изберат 12-те претендентки за финала. Календарът на конкурса е следният – предварителни кастинги, от 19 ноември до 1 декември във Варна, Пловдив и София. Финален кастинг и представяне на 12-те момичета на 17 декември в София. Финале Гранде и избиране на победителката Плеймейт`2016 в София на 2 февруари 2017 г.

За първи път журито ще наброява над 30 дами и господа, които ще гласуват анонимно с анкетни карти, за да се избегне всякакво съмнение за предрешеност на конкурса. Не е ясно още колко от членовете на журито ще бъдат във Варна за предварителния кастинг, но почти със сигурност се очакват Христо Сираков, Мартин Карбовски, Любен Дилов-син, съобщават още организаторите. Те обещават впечатляващи примамки за момичетата.

Самите кастинги се провеждат при закрити врати, само с членове на журито ,както го изисква протоколът на създадения от Хю Хефнер още през 1954 година конкурс. Тогава Хю създава рубриката „Момиче на месеца”, в която да представя неизвестни до този момент на обществеността красавици. Първата плеймейтка, която се появява в списанието е именно секретарката му Мерилин Валц.

Кандидатките за най-привлекателно момиче на България ще минат през забавни изпитания, ще бъдат подложени на изключителни изкушения, ще трябва да демонстрират не само сексапил, но и истинската си жизнена философия. След като бъдат избрани, 12-те претендентки ще трябва да влязат и да оживеят в няколко велики сюжета – Пепеляшка, Синята брада, Изворът на Белоногата, Великият Гетсби, Мулен Руж и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони