Дилън Чичек Дениз бе на фестивала в Кан

Разходи се по червения килим с бижута за над 800 000 евро

Дилън Чичек Дениз, който миналата година участва в церемонията по закриването на филмовия фестивал в Кан по покана на бижутерийната марка Messika Jewellery, сега пък взе участие в церемонията по откриването му по покана на собственика и дизайнера на марката Valerie Messikа. Ослепително красивата Дилън Чичек Дениз се появи на червения килим с рокля на известния турски дизайнер Хакан Йълдъръм. Туркинята веднага привлече вниманието на медиите.

До Дилан Чичек Дениз неотлъчно бяха и няколко телохранители, тъй като цената на гривната, обеците и колието на марката, рекламираща бижутата си, бе над 800 000 евро.

Както е известно, тази година председател на филмовия фестивал в Кан бе мексикански режисьор, продуцент и сценарист Алехандро Гонсалес Иняриту. На откриването бе показан филмът "The Dead Don’t Die" на режисьора Джим Джармуш и Дилън Чичек Денис го изгледа заедно с такива известни личности като Бил Мъри, Стив Бушеми, Дани Глоувър, Селена Гомес, Тилда Суинтън, Иги Поп, Клои Севини, Том Уейтс и др.

„Присъствах на фестивала в Кан за втори път и се възползвах от възможността да се срещна с много важни хора от шоу бизнеса", заяви Дилън Чичек Дениз.

По червения килим мина и другата турска знаменитост - Мерием Узерли. Звездата от поредицата "Великолепният век" бе избрала прозрачна сребърна рокля от Maison Esthere Maryline Couture, подчертаваща големия ѝ бюст. Мнозина сметнаха, че тоалетът на актрисата е твърде дързък, и тя бе шумно обсъждана.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали