Димитър Гамишев: Фирмата ми нямаше задължения в момента на прехвърлянето

В момента на прехвърлянето фирмата ми нямаше задължения. Нямаше никакви задължения, можете да видите от справката. Това каза пред журналисти в Народното събрание подалият оставката депутат от ГЕРБ Димитър Гамишев.

„Когато прехвърлих фирмата си имаше купувач. Имало е човек, който се е интересувал от фирмата и я е купил“, коментира той.

„Този човек нито е циганин, нито е малоимотен. По каква причина е купил и други фирми мен не ме интересува“, посочи Димитър Гамишев.

„Подадох оставката си и мисля, че така е правилно. Подал съм си оставката и не искам никой да злоупотребява с ГЕРБ“, заяви той.

„Искам всички да знаят, че това се е случило преди 2 години. Допитал съм се до адвокати и консултанти. Друго е защо сега се повдига въпросът“, изтъкна депутатът.

„Трябва да си зададете въпроса защо сега - изборите минаха. Това се говореше и по времето, когато бях кандидат за народен представител“, коментира Димитър Гамишев.

„Ако аз съм направил нещо като народен представител и съм злоупотребил с влияние - ок. Друго е гражданинът Гамишев и има институции, които могат да го следят. Нека всичко по проверката на НАП да мине, да излезе наяве какво се е случило“, каза още той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България