Дину пак иска реванш от Кобрата

Спортната комисия на Калифорния потвърди победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину в мача им в Коста Меса през март. Румънецът обаче продължава да поставя под съмнение резултата от мача и иска реванш с Кобрата.

„В духа на феърплея приемаме решението на тази комисия, въпреки че не беше правилно и коректно спрямо нас – заяви Сорин Флоря, мениджър на Дину. - И все пак остава сянка на съмнение, а решението в Коста Меса ще е едно огромно петно върху кариерата на Кубрат Пулев. Затова искам да пратя съобщение до него и лагера му: “Хей, Пулев, не искаш ли да измиеш това петно и да решим всичко на ринга?“

Пулев няма право да се бие в САЩ поне до края на юли, когато е следващото му изслушване пред комисията. Хората на Дину обаче предлагат реваншът да е в Румъния или България. Кобрата пък вече започна да посещава курса за сексуално насилие, който е едно от условията, поставени му от комисията.

Междувременно Дионтей Уайлдър вече е наясно съм следващия си съперник за титлата на Световния боксов съвет (WBC). Ден след нокаута в първия рунд срещу Доминик Бризийл, от лагера на американеца обявиха, че почти сигурно ще има реванш с кубинеца Луис Ортис.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт