Директорка на детска градина в Лясковец с национален приз

Габриела Иванова бе наградена от СБУ като „Най-добър социален партньор - директор”

На официална церемония, председателят на Синдиката на българските учители проф. Янка Такева, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев и Пламен Димитров – президент на КНСБ, връчиха приза „Най-добър социален партньор - директор” на детската учителка Габриела Иванова. Тя е директор на ДГ „Радост” в Лясковец и е първият носител на престижната награда сред директорското съсловие в Общината.

Иванова получи лично от министър Вълчев плакет и грамота за постигнати високи резултати в съвместната дейност със Синдиката на българските учители през 2018 година и за личен принос за развитие и усъвършенстване на социалното партньорство.

Детското заведение, което ръководи Иванова през тази година отбеляза 45-годишен юбилей.

"Успешният мениджмънт на ДГ „Радост” е спомогнал спечелването на три проекта по оперативни програми на МОН. Ръководството на детското заведение години наред умело води социална политика по програми, свързани с човешките ресурси, като подава ръка на безработни хора и им предлага работа, с която да се чувстват полезни да градят благополучието на децата в детската градина. Директорът също се доказва и като добър финансов мениджър, защото винаги успява да осигури средства за всички допълнителни плащания на педагогическите и не педагогическите специалисти по КТД. Това става и чрез дългогодишното сътрудничество с местната структура на СБУ", изтъкват от общинската управа на Лясковец.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България