"Дисни" избра Крисия да изпълни "Let it go" в "Замръзналото кралство"

Най-касовият детски филм на „Дисни“  "Замръзналото кралство" идва отново у нас под съпровод на симфоничен оркестър и с неочакван подарък – изпълнение от звездата от детската Евровизия Крисия.

По специалната покана на Disney Concerts, на 21 декември в зала 1 на НДК талантливото момиченце ще бъде гост – артист в прожекцията на приказната анимация с музика на живо. Точно на финала на филмчето, малката ни талантлива певица ще изпее „Let it go“ заедно със симфоничния оркестър.

„Имаме традиция във всяка държава на края на прожекцията популярен изпълнител да изпее „Let it go“ в оригинал. Моментът е винаги много вълнуващ и емоционален. За шоуто в България избрахме Крисия, заради гласовите й възможности и приликата й с Елза“ – заяви Сузи Сайтър, основен диригент на Disney Concerts.

13419

Подготовката за спектакъла вече тече – музикални репетиции и изработка на костюма на малката певица – рокля по образец, наподобяваща на принцеса Елза.

На сцената, освен Крисия ще видим и познатите ни обичани родни артисти, които дублират „Замръзналото кралство“ на български език. Веси Бонева, озвучаваща гласа на принцеса Анна, Надежда Панайотова, превъплътила гласа си в принцеса Елза. Красивата приказка нямаше да бъде същата, ако и верните спътници Ханс и Олаф не участваха в „леденото“ приключение. Затова Владимир Михайлов е в аудио ролята на принц Ханс и Теодор Койчинов като снежния човек Олаф.

Билетите на „Замръзналото кралство: филм с музика на живо“ вече са пуснати, а спектакълът ще започне в 20:00 ч.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица