Дневен хороскоп на Алена за вторник, 05.11.2019

ОВЕН

На работното място сте спокойни, но прекалената ви самоувереност и опит да критикувате ви вредят. Задълбочете се в задълженията си, за да не допускате грешки. Начинанията ви трябва да са обвързани с полезни делови запознанства, но и с предпазливост заради ретроградното движение на Меркурий. Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка. Денят няма да ви поднесе очакваните. Не бързайте със секса, ако имате от скоро интимна връзка и не сте уверени в чувствата си, скъпи жени.

ТЕЛЕЦ

Звездите отново не благоприятстват активна работа в този ден, но не и начинанията, заради поредния ден на ретроградно движение на Меркурий. Не са изключени разправии на работното място заради неприятни делови срещи и разговори от предишните дни, които днес обсъждате и колегите ви кипят от ярост. Справяте се добре със задачите си. Не прекалявайте с критиката. Късметът не е с вас. След работа сте напрегнати. Вечерта, ако все още сте подтиснати, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Напрегнати сте заради трудности, които не сте очаквали. Работете без прибързаност. Премълчавайте и ще спечелите уважението на околните, особено на вашите колеги и началници. Не бъдете взискателни. Постарайте се да избягвате споровете и конфликтите и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес, които са нарочни, за да ви ядосат. Не пренасяйте напрежението в дома си, където може да ви очакват с добро настроение и приготвена семейна вечеря, за да не се натоварвате и с това задължение. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс.

РАК

Преди обед не избързвайте с критиката към колегите си, нито с желание да блеснете със способностите, които те оценяват и без да им ги натрапвате. Създавате предпоставка за служебни конфликти заради невъзможността да реагирате спокойно. Поставете внимателно началото на нови занимания, защото продължава ретроградното движение на Меркурий. Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните жени, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Не позволявайте на когото и да било да ви принуждава да завършите бързо работата си, защото качеството няма да е добро и ще се изложите. Ще ви притеснят проблеми с колегите и деловите партньори. Не са изключени разочарования. Деловите разговори са успешни, ако са проведени в неформална обстановка заради ретроградното движение на Меркурий. Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си, за което нямат вина, но търсят начин да ви помогнат. Няма причина да се лишавате от обичта на интимния си партньор и от сексуални наслади.

ДЕВА

Ваши делови партньори ще споделят с вас идеите си за разширяване на фирмената ви дейност. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да насрочите рекламната кампания. Прекалената активност на работното място ви вреди. Стремежът към успех и желанието ви да разрешите бързо всичките си задачи води до грешки. Не избързвайте в нищо. Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот, мили жени, без да се притеснявате. Създайте хармония в сексуалните си отношения. Съветът ми е да не забравяте, че с нагласата че сте стари си вредите и сами подтикват партньорите си към изневери.

ВЕЗНИ

Преценете дали да предприемете делово пътуване зад граница, или да се заемете със служебните си задачи. Решението ви за промени свързани с кариерата ви е във ваша полза. Общуване с колегите ви е хармонично. Не избързвайте в действията си. Очаква ви делова среща, която ще запомните с постигнатия успех, но и с приятно чувство. Отношенията с брачния ви или интимен партньор постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади.

СКОРПИОН

За да успявате и да сте доволни от себе си не надценявайте възможностите си в този ден. Избегнете рискованите сделки, защото и Меркурий е все още в ретроградното си движение. Във ваша полза е да сте търпеливи, спокойни, уверени и да се задълбочите в работата си. Помислете дали не грешите, че отказвате допълнителна работа. Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се подавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Не бъдете груби в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Не са изключени проблеми с колегите ви, ако сте на работното си място, защото спорите без причина и сами създавате напрежение. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите успехът е с вас. Не се доверявайте на непознати хора, само защото са ви приятни. Не пропускайте възможността за разговор с началниците си. Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете.

КОЗИРОГ

Днес ви предстои да изживеете положителни промени в материално отношение, а приходите идват навреме за да си организирате почивката и по празниците. Не позволявайте да ви прекъсват докато работите, за да отхвърлите задълженията си по-бързо. Деловите разговори са успешни. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Следобед или вечерта, когато се приберете от работа, ще се наложи да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачния ви партньор. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте постигнатото, без да влагате емоция. Не започвайте нови задачи. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, защото са временни, а и с ядове и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и разговори са неуспешни и е по-добре да ги отложите. За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти с партньора си, водещи до разочарования в личните отношения. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот.

РИБИ

Без колебание направете необходимите служебни промени в този ден. Резултатите от постигнатите материални успехи очаквайте след известно време. Случайните делови запознанства няма да изчезнат безследно и ще са ви от полза. В състояние сте да получите признание. Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои, но е за ваше добро, въпреки че не го осъзнавате. Ще се почувствате наранени и ще се откажете от секс с любимите си хора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп