Дневен хороскоп на Алена за вторник, 10.12.2019

ОВЕН

В този ден се отнасяйте сериозно към новите си партньори и бъдете активни на работното си място. Очаквайте трудности, породени от недоразумения. Отчитайте всички малки и незначителни подробности на това, което ви се случва и ги анализирайте. Не пренебрегвайте общественото мнение, което е от значение, ако ви предстои важна задача. Не ви съветвам да спорите с брачната си половинка за битовизми, с които е редно да се справите сами. Не сте готови за сексуални наслади защото искате интимната ви половинка да се почувства виновна, но грешите и си вредите на отношенията.

ТЕЛЕЦ

Не ви е възможно да общувате спокойно нито на работното място нито у дома. Ваш съсед ще ви създаде проблеми още сутринта когато тръгвате за работа. Ще научите, че ви изпращат на курс за квалификация, за който отдавна мечтаете. Новината няма да ви зарадва, защото обърква плановете ви за месеца, но си струва да приемете обучението. Очертава се възможността за краткотрайно увлечение, което ще ви донесе взаимно удовлетворение. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност. Не се изненадвайте, ако сами сте причината да се лишите от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Отложете пътуванията и деловите срещи за следващите дни. Емоцията ви вреди и ви пречи да сте активни на вашето работно място. Не сядайте зад волана. Пътувайте с такси или с обществения транспорт, ако се налага да заминете на делово посещение, нека друг шофира вместо вас. Тези от вас, които се занимават със строителство, да не рискуват с първа копка за строеж. Заядливият тон в дома ви би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Разрешете създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Несемейните да не отказват покани за развлечения и да се огледат за подходящия партньор.

РАК

Днес сте стабилни в поведението си, а също и неочаквано сговорчиви, което ще се отрази добре не само на отношенията с колегите ви, а и на тези с близките ви. Ще постигнете целите си. Склонни сте да прощавате с лекота чуждите грешки, като по този начин ще обезоръжавате неприятелите си. Вечерта бъдете с близките си и с любимите си хора. Създайте романтична обстановка или излезте на вечеря. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в излишък.

ЛЪВ

Отнасяйте се особено предпазливо към новите предложения, които ви поднасят днес, но не са изненадващи, очаквали сте ги, въпреки че нямате представа от подробностите. Не се впускайте в активна работа, защото сте застрашени от грешки заради прибързаност. Възможни са проблеми в отношенията, ако не сте компромисни. Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си.

ДЕВА

Искате да увеличите знанията си и имате намерение да го сторите чрез вашите познати. Както новите запознанства, така и възобновяването на старите са подвластни на емоцията и ще ви навредят в бъдеще. Следобед избегнете разгорещен спор на работното място, в който не е добре да взимате участие. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия. Постарайте се да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса.

ВЕЗНИ

Бъдете умерени и тактични пред хора, от които зависи вашата кариера. Не са изключени прибързани действия от ваша страна. От сутринта ще ви развалят настроението на работното място, заради несъгласие с идеите ви. Възприемайте всичко спокойно и въздържано и се подгответе за работа, за да не пропилеете деня в ядове. В личните ви отношения има леко пропукване, но причината е двустранна. Ако сте сгрешили, променете поведението си. Новите запознанства в личен план ще прераснат в дълготрайна връзка. Ако сте семейни се пазете от изневяра.

СКОРПИОН

Денят ви е напрегнат и изпълнен с неочаквани, но предвидими професионални трудности, които до голяма степен предизвиквате и сами. Въпреки тях се очертават добри възможности за печалба. Не ги пропилявайте. Във ваша полза е да сте предпазливи към новите си познати. В личният ви живот е спокойно. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните хармонията и разбирателството. Появата на бивши ухажори може да е повод за проблеми. Самотните да очакват романтична среща.

СТРЕЛЕЦ

Омръзнали са ви претенциите на вашите колеги и близки за какво ли не преди празниците. Едните искат да им помогнете, другите - постоянно да им обръщате внимание. Не се включвайте в несигурни инвестиции, само защото търсите лесна печалба. Честата смяна на настроенията е пречка в работата ви. Не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашата интимна половинка. Ако не сте семейни и целта ви е съвместно бъдеще без чувства, няма да бъдете щастливи. Раздялата може да предизвикате сами.

КОЗИРОГ

Трудно ще получите подкрепа, за да осъществите новите си идеи. Очаквайте изгодни делови предложения, които трябва да обмислите добре. Започнатите задачи ще бъдат успешни. Не се лишавайте от подкрепата на колегите си, която ще ви даде увереност. Склонни сте да си създадете проблеми в личните отношения, заради невъзможност да приемете мнението на вашите близки за предстоящите празници в края на годината. Не разчитайте на хармонични сексуални отношения, заради вашето поведение, което е раздразнило интимната ви половинка.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте с променливо настроение, защото обмисляте важно делово пътуване, което е пречка да се справите със задачите си. Ще избегнете проблеми и забавяне, ако сте внимателни. Не се поддавайте на влияние отстрани. Налага се да признаете, че успехите ви се дължат и на помощ оказана ви от вашите колеги. Днес, за разлика от професионалните ви успехи, в личния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии. Ако имате проблеми със секса, със сигурност ще сте обидени и със занижено самочувствие.

РИБИ

Бъдете особено предпазливи с новите си познати, ако са свързани с деловата ви дейност и днес се появяват в живота ви. Не споделяйте идеите си, ако имате свой бизнес. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите отношения. Анализирайте внимателно всичко, което се случва в роднинското обкръжение, за да не навреди на личните ви отношения, ако сте влюбени и готови да създадете семейство. Ако имате проблеми в личните отношения и сексуалния живот е във ваша полза да преразгледате поведението си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп