Дневен хороскоп на Алена за неделя, 03.11.2019

ОВЕН

Във вас бушува недоволството от всичко, което постигате на работното място в почивния ден, въпреки че не е малко. Не пренасяйте лошото настроение в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка в следващите дни, приемете я с удоволствие. Подпишете подготвените финансови документи, но без да ги подписвате заради ретроградния Меркурий, за да пътувате без притеснения. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна, а и вие сте ги предизвикали и много добре знаете защо се случва това. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не работете с финансови документи, денят е почивен. Меркурий е ретрограден. Възможни са професионални загуби заради прибързаност. Ще навредят на кариерата ви. При заетите в сферата на банковото дело е задължителна задълбочена проверка на всичко, което им предстои да разписват. Следобед са възможни недоразумения с хората от обкръжението ви. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. Очаквайте гост от чужбина. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своя партньор. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Изкушението да спорите с началниците си, ако сте на работа в почивния ден е във ваша вреда. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични и да работите отговорно. Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Дългоочаквана вест или среща е гаранция за постигането на поставената цел. Не пренебрегвайте възможностите си за разговори с чужбина. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора, за което вие ще сте инициатори, скъпи дами и ще ги зарадвате. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади.

РАК

Независимо от скорошните финансови постъпления, в този почивен ден не предприемайте инвестиции и начинания заради ретроградното движение на Меркурий. Завършете започнатото и не харчете приходите си от този ден, дори и да са големи. Докажете на колегите си, че сте отговорни и не очаквате друг да свърши вашата работа. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе успех. Семейните жени да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели.

ЛЪВ

Начинанията ви в почивния ден са обречени на неуспех и заради ваши прибързани действия и заради продължаващото ретроградно движение на Меркурий. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете на всяка цена финансовите загуби, породени от липса на прозорливост. Пред вас се разкриват нови печеливши перспективи, но не ги обмисляйте преди края на седмицата. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите пред вашата половинка хвалбите колко сте ухажвани и желани. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимния ви партньор.

ДЕВА

Развийте чувството си за отговорност, което е от значение за вас в този почивен ден. Умението ви да прогнозирате е гаранция за успех. Ще завишите авторитета си. Бъдете внимателни при работа с документи. Очаквайте приходи. Планирайте следващата седмица и степенувайте по важност задачите си. Пътуване до близък ресторант сред природата с близките ви и с приятели е начин да се освободите от напрежението, скъпи дами. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на интимни мигове, стига да не ви досаждат гости.

ВЕЗНИ

Отново ви предстои успешен в делово отношение почивен ден. Без особени усилия ще реализирате изгодни проекти. Очаквайте финансови постъпления. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни деня ви. Създайте хармония в отношенията на работното място както с колегите, така и с подчинените си. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните.

СКОРПИОН

Въпреки трудностите в почивния ден проведете деловите си срещи и разговори. Не взимайте прибързани решения. Направете крачката към начинания след детайлно обмисляне на идеите си. Не се доверявайте на случайни хора по отношение на пари. Радвате се на успех при неотложни преговори въпреки ретроградния Меркурий. Ако целият ви ден е зает с работа, което не е изключено и днес, вечерта си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта.

СТРЕЛЕЦ

Заемете със задачите, които напоследък умишлено пренебрегвахте. В почивния ден завършете изостаналите. Подгответе се за сериозни промени. Разговорите с колегите, ръководството и близките ви са затруднени. Резултатите от работата ви не оправдават положените усилия. Избягвайте запознанствата, за да не се разочаровате. Няма как да избегнете проблемите в семейството си, след като загърбвате задълженията си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Днес, въпреки че деня е почивен, сте в отлична форма и готови за работа. Стабилизирайте деловите си отношения и бъдете предпазливи. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Работата ви спори, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Дочакайте по-добри времена за начинания. Чрез гъвкавост в общуването можете да избегнете проблемите на работното място. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка.

ВОДОЛЕЙ

В почивния ден очаквайте сериозни сблъсъци с ръководството заради вашето противопоставяне на направени предложения, а и ретроградния Меркурий ви пази от грешки по този начин. На работното място са задължителни търпение и въздържаност в поведението. Неблагоприятното разположение на звездите може да се превърне в неочаквана причина за сериозни професионални неприятности. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимния си партньор, че истината е друга, за да избегнете раздялата.

РИБИ

Неочаквано за почивния ден ви радват положителни промени в материално отношение. Имате шанс да спечелите уважението на колегите си и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни. Бъдете предпазливи към новите си познати. Трудно преценявате изгодата от отправените ви делови предложенията и заради ретроградния Меркурий. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп