Дневен хороскоп на Алена за неделя, 08.12.2019

ОВЕН

Днес, в почивния ден, си позволете промени и успешно завършване на започнатата работа. Ще имате неочаквани успехи, ако работите в сферата на търговията. Личните ви проблеми могат да попречат на професионалните ви успехи. Проведете важните си делови разговори. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

ТЕЛЕЦ

Пазете се в почивния ден да не се окаже, че може да останете излъгани от деловите си партньори, особено ако скоро сте подписали договор за съдружие. Отложете големите разходи, въпреки че приходите днес ще ви възвърнат доброто настроение. Ще бъдете заети с организацията на събитие. Деловите срещи провеждайте предпазливо. Вечерта ще ви зарадва романтична среща. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

БЛИЗНАЦИ

В този почивен ден сте сговорчиви и готови на компромиси, дори и във ваша вреда. Ще срещнете нови делови партньори. Преценявайте новите си познати добре, за да не се разочаровате. Деловите срещи няма да бъдат успешни. Не проявявайте претенции, които не са във ваша полза. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след романтичната вечеря се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия.

РАК

Завършете започнатото и няма да усетите трудностите породени от странични фактори в почивния ден. Направете оценка на работата си, като сте честни пред себе си. Общуването с колегите ви е хармонично. Покупката на имот или вилно място е успешна, дори и ако теглите кредит, а днес проведете предварителните разговори и само капарирате покупката. Жените да очакват нови интересни запознанства. Радвате се на споделени чувства. Несемейните могат да срещнат своята половинка. Звездите предупреждават за възможен край на романтична връзка. Ще се лишите и от сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Налага се, въпреки че деня е почивен, да се включите в общ проект с вашите колеги. Ще успявате, ако се занимавате с търговия. Появата на нови идеи ви позволява да разкриете нови източници за осигуряване на доходи. Вашата мнителност е причината за необмислените ви постъпки. На работното място не са изключени проблеми. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки. Не само ще изживеете приятни мигове в личен план, но и ще ги запомните за дълго.

ДЕВА

В този почивен ден сте необщителни и затворени в себе си, въпреки че сте заети с отговорна задача, която изисква да обсъждате нейното изпълнение. Анализирайте грешките си и се издигнете на ново стъпало в кариерата си. Не се колебайте и се възползвайте от веши неизявени качества. Финансовото ви положение се стабилизира. Вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Радвате се на споделени чувства, които ви зареждат със щастие. Сексът ви се отразява добре. Не го пропускайте, за да остави у вас спомен за невероятно изживяване.

ВЕЗНИ

В почивния ден ще научите, че сделка с ваши делови партньори ще ви донесе успех и добра печалба. Благоприятни са творческите срещи и обмяна на опит. Вместо да сте необщителни и мълчаливи, постигнете успех в професионален план. Помислете какво да направите, за да разтопите ледовете в отношенията на работното си място. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашата интимна половинка ще ви лиши от сексуални удоволствия. Семейните да се пазят от изневяра. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, привлечени от нечий чар, защото разочарованията ще са светкавични.

СКОРПИОН

Ще разкриете причината за завистта на вашите колеги, но вината си е тяхна, защото ги обзело нежелание да са дейни. Стабилизирайте позициите си, въпреки че деня е почивен. Проведете разговорите. Подложете на обсъждане и разрешаване съдебни спорове. Завършете вече започната работа и вземете важни решения свързани с вашето бъдеще. В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени.

СТРЕЛЕЦ

Работете упорито защото е време да отхвърлите изостаналите задачи в почивния ден и да се заемете с отдавна обмислените начинания. Не губете реалната представа за възможностите си. Ще осъществите плановете си въпреки трудностите. Внимателните действия ще ви помогнат да не допуснете сериозни грешки. Разкажете на вашите близки как е минал деня ви и обсъдете предстоящите празници. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават в края на годината.

КОЗИРОГ

Напрегнати и нервни сте в почивния ден, но очаквайте провеждането на успешни делови разговори и не губете чувството си за реалност. Денят е идеален за работа с вашите партньори. Ако решите веднага да инвестирате получените пари са възможни загуби, заради непреценен риск. Ново запознанство или среща със стари познати, ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимната ви половинка. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте разбирателство и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Продължавате да се занимавате със започнатото, но междувременно ще усетите напрежение между вашите колеги ако работите в почивния ден. Недоволство им е породено от развитието на плановете ви. Ще направите грешка, ако решите да променяте работата си и проявите неблагоразумието да проведете важните си разговори в този ден. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Не си струва да оставате сами в края на годината. Ако не сте семейни ви чака романтично увлечение, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства.

РИБИ

За пореден път в почивния ден сте изкушени без обмисляне да поставите ново начало. Трудностите ще блокират пътя ви, но за ваша радост ви носят полза. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Тактът в създадените отношения позволява да изгладите възникналите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта. Не се доверявайте сляпо на партньорите си. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докарат развод. Целта им е свързана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Възможно е краткотрайно увлечение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп