Дневен хороскоп на Алена за неделя, 13.10.2019

ОВЕН

Напрежението, ако не го овладеете почивния ден, може най-неочаквано да отклони успеха от пътя ви заради погрешните ви емоционални реакции. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого на вашето работно място. Непредвидени трудности ще доведат до конфликти с вашите колеги, ако не премълчавате. Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря. Не реагирайте емоционално. Сексуалните удоволствия са желани и от двама ви. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни и предпазливи в този почивен ден. Избягвайте излишните разговори, защото не водят до полезни резултати, а до раздразнителност и бъдещи проблеми заради нечие засегнато самочувствие. Имате много неотложни задачи, които трябва да приключите още в деня. Стабилното ви отношение и пълната концентрация работят във ваша полза. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните жени да се подготвят за проблеми. Ако имате до себе си любими, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Заредени сте със сили и въпреки почивния ден мислите за бъдещата си реализация. Във ваша полза е да търсите нова, интересна сфера на дейност. Не планирайте пътувания, за да не се окажат провал или пък свързани с ненужно високи разходи. Обмислете дали да направите изгодно капиталовложение с подкрепата на проверени делови партньори. В личните отношения се радвате на хармония. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори са обсебени от чарът ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни сексуални мигове.

РАК

Жънете успехи в материално отношение и в почивния ден. Ако сте избягвали неправилните действия, ще получите важна информация и ще успеете да си направите верните изводи. Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени от колегите ви, ако ги поднесете спокойно и без опит да наложите мнението си. Разправия, предизвикана неволно от вас, мили дами, може да навреди на отношенията с интимния ви партньор. Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността му.

ЛЪВ

Емоцията и прекалената ви чувствителност отново блокират шансовете ви за успех, ако в почивния си ден не я овладеете. Търпението и желанието за компромиси са във ваша полза, за да преодолеете проблемите си на работното място. Въздържайте се от взимане на важни решения и активни действия свързани с професионалната ви реализация. Очаквайте нови романтични запознанства, които могат да прераснат в интимни отношения. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото, за да не отблъснете интимния си партньор.

ДЕВА

Днес, в почивния ден, бъдете внимателни при разговори, ако работите в областта на банковото дело и финансите и ви задават на среща с приятели или на делови обяд провокативни въпроси. Партньорските отношения са активни, но с деловите внимавайте. Ще се стремите към ред и практичност. Деловите разговори също са успешни. Не прекъсвайте събеседниците си. Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си.

ВЕЗНИ

Животът ви се развива различно от представите ви и плановете ви за почивния ден, а напрежението не е малко. Бъдете внимателни в отношенията с партньорите си, ако сте на работа. Не проявявайте излишни амбиции и не изземайте техните задължения. Вашата сдържаност и тактично възприемане на мнението на колегите ви ще бъдат оценени. Очаквайте приятни новини. Постарайте се да прекарвате повече време с любимите си. Ще се заредите с енергия. Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.

СКОРПИОН

Пазете се от запознанства, които не ви харесват от пръв поглед, но ще ви досаждат в почивния ден. Интуицията ще ви предпази от провали на работното място, заради доверяване на неподходящи партньори или на непознати хора, които днес неочаквано ви представят. Не уговаряйте важни срещи. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни. Вечерта ще усложните отношенията си заради действията на някой от семейството си. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати и изоставени.

СТРЕЛЕЦ

До обяд в почивния ден бъдете активни, за да постигнете успех. Находчивостта ви и правилната оценка на ставащото ще ви позволят да подобрите финансовото си състояние. Напрежението ви пречи да запазите спокойствие, но трябва да го постигнете на всяка цена. Гарантирайте си успех като уговорите делово сътрудничество. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви. Дарете романтични мигове на любимите си, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Денят е почивен, но позволява да реализирате с успех намеренията си в професионален план. Идеален е и за нови срещи и неочаквани делови запознанства. Предупреждавам ви за непредвидени разходи. Стремежът ви към ред и коректност ще ви помогнат да избегнете недоразуменията, предизвикани от емоцията. Вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори,защото вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

ВОДОЛЕЙ

Придвижвате се бавно нагоре по професионалната стълбица въпреки напрегнатия почивен ден, ако сте на работа. Не рискувайте и запазете спокойствие, колкото и да не одобрявате ставащото около вас. При делови срещи бъдете изключително тактични. Следобед настроението ви се подобрява и ще ви помогне да постигнете целта си на работното място. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си с поведение, което ги е наранило. Бъдете търпеливи и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако им липсва желание.

РИБИ

В този почивен ден ви предстои тежка задача – да обмислите как да разрешите през следващата седмица неотложни делови проблеми, заради които често сте губещи, въпреки че не ви липсват приходи. Много от вас ще получат хонорарите си, които ще ви помогнат да си дадете почивка. Пазете се от крайни емоции, породени от нечия разсеяност, за да не ви попречат на работата. В личният ви живот всичко ще е благополучно, мили дами. Денят позволява встъпване в брак. Сексуалните удоволствия ще да завършат с разочарование, ако сте решили да изневерите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп