Дневен хороскоп на Алена за неделя, 17.11.2019

ОВЕН

Организирайте и проведете важни делови срещи ако е възможно да го сторите в почивния ден. Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате при първата среща, особено ако сте с хора, които срещате за първи път. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, но въпреки изкушението не бива да рискувате заради все още ретроградния Меркурий. Не са изключени трудности в личните отношения, ако през целия ден сте извън дома си и пренебрегвате любимия си. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви. От вас зависи да избегнете краят на романтична връзка и липсата на сексуален живот за неопределено време заради поведението ви в този ден.

ТЕЛЕЦ

Заемете се с кореспонденцията си в почивния ден и не пропускайте да върнете поне два реда учтиви отговора на тези ваши партньори и познати, за които не сте намирали време до този момент. Ще имате разговори за записване на срещи и за нови задачи. На работното място не пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си задължения. Посветете вечерта на семейството си, на партньора и на децата си. Близките ви очакват от вас повече внимание, а също и са готови да ви създадат приятна емоция, ако отидете с тях на ресторант и се повеселите. Сексуалните удоволствия са най-добрия начин да приключите с добро настроение днешния ден.

БЛИЗНАЦИ

От сутринта в този почивен ден ще се радвате на отлични отношения с вашите колеги. Обсъдете интересните идеи и планове, които са обвързани с ваша обща цел. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите задачите си. Срокът за завършването им е до края на деня. Докажете, че сте отговорни, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Не са изключени неочаквани промени в личните ви отношения, заради изневяра, която сте разкрили неочаквано и ви е наранила дълбоко и непоправимо. Естествената ви реакция е отказът ви от интимни мигове и сексуални наслади, не само заради изневярата, а и заради нараненото ви его.

РАК

Незавършени задачи от предишната седмица са причината за нервно напрежение и трудности в почивния ден. Не проявявайте агресия към вашите колеги и подчинени. От сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни задължения. Очаквайте приходи, въпреки все още ретроградния Меркурий, ако запазите спокойствие и не сте прибързани, но не бързайте да обещавате участие в чужди проекти. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си, на приятни емоции и спокойни разговори. Бързо и почти безпроблемно сложете край на подтискащите ви конфликти в семейството и се отдайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Не е желателно да пътувате в почивния ден, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при предстояща делова среща ще обречете и нея на провал. Отново сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не проявявайте висока активност на работното място. Рискованите начинания са неуспешни и заради ретроградния Мекурий. Не са изключени закономерни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите пред исканията на близките си. Не допускайте да ви изнудват за непланирани разходи, дори и ако брачната ви половинка се опитва да ви лиши от секс.

ДЕВА

Не взимайте прибързано важни решения и не се изкушавайте от предложение за финансови инвестиции, за да избегнете загуби при това докато Меркурий е все още ретрограден. Денят е почивен, но ви носи успешни начинания. Следобед се пазете от интриги или клюки, които разпространяват ваши съседи, заради завист към професионалните ви успехи. Имате много обожатели, но сте влюбени до уши само в един, а днес имате възможност да споделите чувствата си. Бъдете искрени и не премълчавайте. Не избързвайте със сексуалните контакти, ако целите да съхраните отношенията си, защото прибързаните сексуални удоволствия може да станат причина за неочакван обрат.

ВЕЗНИ

Имате сили да се справите с трудностите, ако в почивния ден не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено. Денят ви обещава признание. Препятствията са породени и от ваши действия. Заетостта ви носи приходи, но сте застрашени от проблеми, заради склонността ви да спорите докато Меркурий е все още ретрограден. Ваши роднини се опитват да ви създадат проблеми в брака. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. Сексуалните ви отношения са хармонични. Вечерта отново ще летите в облаците на любовната омая.

СКОРПИОН

Имате възможност да наложите идеите си. Следобед в почивния ден сте подтиснати и депресирани заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. Не ви се работи. Не сядайте зад волана докато Меркурий е все още ретрограден. Промените на работното място са във ваша полза, затова не ви съветвам да им се противопоставяте. Трудно ще избегнете проблемите в семейните отношения и разногласия с партньора си, ако пренесете лошото настроение и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не се ядосате на партньора си, че ви пита защо сте с кисела физиономия.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни и поставете началото на нови занимания без да избързвате в почивния ден. Ще ви ядосат финансови загуби, заради ваши грешки, породени от доверяване, които ви вредят докато Меркурий е ретрограден, за да си направите изводите и да избегнете бъдещи такива провали. Не навлизайте в безсмислени спорове. Следобед обстановката ще започне да се разведрява. Въоръжете се с търпение. Рискувате да се провалите в личните отношения заради недоверие в чувствата си. Денят е идеален за пътувания. Вечерта се отдайте на почивка сред любимите си хора. Ако сте уморени и не сте готови за секс, просто споделете деня и изживяванията с близките си и спокойствието на интимните мигове.

КОЗИРОГ

Длъжни сте да сте задълбочени в служебните си задължения в този почивен ден. Ако допуснете грешки трудно ще ги поправите. Деловите разговори са успешни, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Денят ви обещава материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите. Бъдете умерени в критиката, ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си, заради мъст, че не сте си у дома в почивния ден. Не спорете с партньора си. Ежедневните ви задължения и недоволството на вашите близки не са причина да се лишавате от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен и ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания на работното място, заради все още ретроградния Меркурий. Препятствията ви помагат да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството. Не се надявайте на запознанство с подходящ партньор, въпреки опитите да ви оженят преди настъпването на Новата година. Няма да бъдете щастливи. Сексуалните ви отношения не са хармонични, но причината е в неясното бъдеще на вашата връзка.

РИБИ

Идеите, които обмисляхте, няма ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото им в почивния си ден. В състояние сте да си създадете трудности, заради разрешаване на професионални проблеми при продължаващото ретроградно движение на Меркурий. Звездите предупреждават да не взимате важни решения. В общуването с началниците и колегите си съхранете спокойствието си. Следобед се очертават разправии с вашите близки, заради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревност в партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили, заради закъснението ви. Трудно ще докажете невинността си. По-добре не опитвайте и се откажете от сексуалните удоволствия тази вечер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп