Дневен хороскоп на Алена за неделя, 20.10.2019

ОВЕН

Не пътувайте в почивния ден, ако не е належащо и важно за вас. Не рискувайте с начинания, защото ще си навлечете загуби. Стабилизирайте постигнатото на работното място. Нервността ви е във ваша вреда. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми, свързани с професионалните ви планове. Не сте в настроение за разговори с брачния си или интимен партньор, защото сте уморени и напрегнати. Това ви отдалечава от любимите ви хора и от сексуалните удоволствия. Не ги пропускайте, защото ще съжалявате.

ТЕЛЕЦ

Избегнете финансовите загуби, които са предизвикани от вас и в почивния ден ще ви съсипят нервите заради собствените ви необмислени действия. Трудностите са преодолими, ако сте търпеливи и си наложите спокойствие. Разговорите с деловите ви партньори са успешни. Приходите няма да закъснеят. Разправия с брачния партньор, предизвикана от вас, няма да завърши във ваша полза. Рискувате да се разделите, при това заради нежеланието ви да се съгласите с гостуването на негови роднини. Сексуалните ви отношения са в пълен застой, което вреди на психиката и здравето ви.

БЛИЗНАЦИ

Пред вас въпреки че деня е почивен, се разкриват нови перспективи за растеж в професионалната сфера. Сега е моментът да градите бъдещите си планове за материални успехи. Ще ги реализирате в скоро време. Възможни са и неуспехи. Помнете, че сте ги предизвикали сами. Не уговаряйте делови срещи, защото сте уморени. Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешките и не се опитвате да прехвърляте цулата вина на половинката си. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения, въпреки че няма да е лесна задача.

РАК

Неочаквано ще възникнат проблеми на работното място, които ще наложат спешна финансова помощ в почивния ден. Не се страхувайте ако се наложи да потърсите заем от ваши близки, който ще върнете до дни. Стабилизирайте отношенията с колегите си и завоюваните позиции. Настроението ви е отлично, уверени сте в силите си, но въпреки това успехът може да ви изневери. Семейството ви очаква повече внимание от вас в този ден. Не забравяйте, че чувствата трябва постоянно да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е това, което очаквате. Причината е във вашата заетост.

ЛЪВ

Анализирайте не само работата си, а и поведението си към околните в почивния ден. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви е причина неволно или нарочно да засегнете някого. Не се колебайте и се извинете. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подписването на дългосрочни договори. Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили. Вечерта ви очаква романтична вечеря, последвана от незабравими сексуални мигове. Денят не е добър за сключване на брак.

ДЕВА

Ще отправят към вас нови делови предложения, които си струва да обсъдите в почивния ден. Ако прецените, че не са във ваша полза ги откажете, но не и заради нечие настояване. На работното място сте разсяни и необщителни, а това със сигурност ще се отрази и на работата ви. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите. Прекалено сте уверени във верността на интимния си партньор и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви. Не изяснявайте отношенията си докато сте в леглото и сте се отдали на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Днес, в почивния ден, сте чувствителни към всичко свързано с вашата професионална дейност, заради критика, която е неоснователна и ви наранява. Обърнете внимание на думите на хората от обкръжението си и говорете с тях, за да изясните проблема. Увлечени сте от идеите си за материалните стремежи. Рискувате да пропуснете шанс, за какъвто отдавна мечтаете. Не пренасяйте проблемите си у дома, за да не навредите на отношенията с близките си. Любимите ви хора усещат, че сте се отдалечили. Зарадвайте ги със сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Забравете прибързаността и се захванете с новите си задачи около обед в почивния си ден. Сутринта сте все още във властта на фантазиите си и мечтаете за почивка и пътуване зад граница. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Предстои ви покупка, заради неочаквани разходи за ремонти. Брачният ви партньор се съмнява в чувствата ви, затова се постарайте да му докажете, че няма причина за притеснение. Не се надявайте, че ако се отдадете на сексуални удоволствия разправията ще ви се размине.

СТРЕЛЕЦ

Справяте се добре с всичко замислено въпреки че деня е почивен. Възползвайте се от всяка благоприятна възможност да изява. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Имате възможност да покажете на какво сте способни. Не споделяйте плановете си, защото ще се разочаровате, че са попаднали у ваши конкуренти. Семейните ви отношения са хармонични. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте семейни, днес ще срещнете подходящ партньор и ще се влюбите безумно. Не бързайте със сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Пазете се в почивния ден да не влошите финансовото си състояние, заради новите си познати. Не ги канете на разточителен обяд в скъп ресторант, само за да блеснете, защото ще искат да повторите и потретите, все за ваша сметка. Скоро ви предстои плащане на стари задължения. Проявете предпазливост в общуването с хората от обкръжението си. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Внимавайте, защото ако сте семейни може да ви хванат в изневяра. Няма да се почувствате добре, ако се отдадете на сексуални удоволствия със случайни партньори заради ината си.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни и предвидливи на вашето работно място, ако в сте се заели с нови задачи, въпреки почивния ден. Отложете взимането на важни решения и необмислените промени. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си задачи. Разправии непрекъснато ще ви напомнят за себе си, подтиквани от вашите необмислени действия за изясняване на отношенията, създаващи конфликти в семейството. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове.

РИБИ

Подвластни на възникнали недоразумения, заради противоречия на работното място в този почивен ден. Финансови проблеми ви развалят настроението. Бъдете внимателни, за да избегнете поне част от деловите си проблемите. Не спорете с колегите си и се занимавайте с рутинните си задачи. Очаквайте изненадващо посещение от делови задгранични партньори. Внимавайте, да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Искате да се отдадете на сексуални удоволствия, но сте пропуснали да изясните недоразуменията с вашия партньор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп