Дневен хороскоп на Алена за петък, 01.11.2019

ОВЕН

Колегите ви проявяват отново завист заради вашите успехи и нарочно се опитват да ви развалят настроението, а вие не се впечатлявате. Осъзнавате, че гневът ви вреди на вас самите. Примирете се и не им обръщайте внимание. Съставете плановете си и започнете изпълнението на новите ви проекти и делови идеи, които са се оказали интересни и за вашите колеги. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини и от вашия интимен партньор. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни на работното място и се заемете с ненатоварващи ви задачи, които ще приключите бързо. Трудно ви е да се настроите за активна работа. Не проявявайте доверчивост към непознати хора. Възможни са неочаквани обрати във ваша вреда. Овладейте се и не предприемайте рисковани действия. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

В този ден сте доста разпилени и сте готови да се отдадете на бездействие. Пропускането на важни срещи се отразява и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. До края на тази седмица планирайте задачите си за следващата седмица. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина, дори и ако сте уморени. Вечерта се усамотете. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

РАК

Стабилизирайте отношенията си с вашите близки и колеги. На работното място сте разсеяни и изнервени, заради прибързаност, последвана от грешки. Агресията може да стане причина за конфликти. Отложете деловите срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, особено при работа с пари. Не е изключено днес да срещнете по ваше мнение подходящия партньор. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Бъдете предпазливи, за да не се окажете страдащи и нещастни. Не избързвайте със сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Не се срещайте с непознати хора, които искат да се промъкнат в живота ви, до тайните и до плановете си. Всяка агресия към вашите колеги е във ваша вреда. На работното място сте разсеяни и необщителни, а и Меркурий е ретрограден. Проблемите в общуването се отразяват и на активността ви. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите. Не позволявайте на емоцията да ви попречи на спокойствието в дома ви. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти.

ДЕВА

В удобно за вас време, огледайте жилище, което ви е харесало и преценете дали да го купите, но по-добре да не взимате кредит, защото Меркурий е вече в ретроградното си движение. На работното място се справяте отлично. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. Прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да престанете с мърморенето в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Доволни сте от получените похвали, егото ви е надскочило позволените граници и сте обсебени от самочувствието, че сте незаменими, но рискувате да си спечелите врагове, които ще започнат да ви вредят. Не е изключено да се появят възможности за успешни начинания, изискващи бърза финансова подкрепа. По-добре е да не обсъждате кредитиране при ретроградния Меркурий. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Заемете се с вашите ежеднeвни служебни задължения. На всяка цена се опитайте да промените мнението за колегите си. Намерете нови възможности за изява, защото вече нямате шанс да се развивате. Обмислете плановете си. За съжаление няма да постигнете успех в деловите разговори, заради ретроградното движение на Меркурий. Бъдете критични към недостатъците си, а не само към тези на вашите близки. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към партньора си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс.

СТРЕЛЕЦ

Изнервят ви противоречия, породени от запознанства, които са ви наложени, но и са ви разочаровали. Въпреки това ви очаква спокоен ден. Бъдете гъвкави в общуването. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението и не забравяйте, че Меркурий е все още в ретроградното си движение. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението и че отново изневерявате. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Обзети сте от желание въпреки трудностите да започнете нова дейност, но не пренебрегвайте ретроградното движение на Меркурий. Не избързвайте, обмислете я добре, за да избегнете бъдещи затруднения. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Съдбата ви предупреждава за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси, а без тях, ако сте семейни трудно можете да живеете в хармония. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхранили добрия тон в отношенията си.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви обещава промени и спокойни разговори. Ще постигнете целите си в личен план, но задачите ви ще изостанат, ако имате намерение да обявите си или дата за сключване на брак и да се отдадете на празнуване. Пазете се от обсъждане и приемане на предложения, свързани с нова дейност, ако никога не сте се занимавали с това, защото Меркурий вече забранява начинанията. Не закъснявайте, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви.

РИБИ

Всички ваши срещи са свързани с неприятности, заради липса на разбиране от страна на колегите ви , но и заради опитите да ви докажат, че вашите идеи са без значение. Проявете търпение и бъдете сдържани. Меркурий е ретрограден и ви защитава. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас. сами ще ви търсят с настояване да заработите, но им трябва време да надмогнат егото си. На работното място стабилизирайте постигнатото. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп