Дневен хороскоп на Алена за петък, 08.11.2019

ОВЕН

Ако след работа сте си у дома се отдайте на почивка и развлечение. На работното място се справяте отлично дори. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си заядливо. Обмисляйте добре направените ви предложения. Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми. Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение. Семейните да не допускат изневяра само защото са привлечени от нечий чар, защото днес сте застрашени от опасността да ви изненада неочаквана бременност, която ще промени живота ви в неочаквана посока.

ТЕЛЕЦ

Ако успеете да си осигурите подкрепата на околните ще постигнете напредък в начинанията и ще се успокоите от създалото се напрежение в последните дни, което умело прикривахте. Ще получите и морална и практическа помощ от вашите колеги. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант и още сега да обсъдите къде ще сте по време на празниците в края на годината. Време е да направите плановете си и да отделите нужните средства. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте проблеми в деловите отношения, създадени от вас самите заради спор, в който сте се намесили без да ви засяга. При възможност отложете планираните срещи и разговори, ако не успеете да убедите вашите колеги да кажат мнението си. Анализирайте грешките си. В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. Поздравете я подобаващо и ако тя има желание не се лишавайте от сексуалните удоволствия.

РАК

Най-добре е днес да обогатите познанията си. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте да благодарите за помощта. Пътуванията са успешни. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи и концентрирани и ще се радвате не само на успех, а и на признание. Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачния си партньор заради недоказани проблеми. Недоверието ще навреди на отношенията ви. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат, ако сте си позволили да споделите съмненията си с любимия си.

ЛЪВ

Днес сте емоционални, променливи и разсеяни, само защото не сте наясно как ще организирате дните си в края на декември и спорите с вашите близки. Рискувате да допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно и да спорите с колегите си. Не пътувайте. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс.

ДЕВА

Успехът и днес е с тези от вас, които се занимават с преподавателска дейност и пишат лекциите си. Имате възможност да общувате с деловите си партньори, да разрешите проблеми свързани с работата ви. Денят е добър за пътуване със семейството или приятели, ако сте си взели отпуск. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили, но това зависи от вашето настроение и желание.

ВЕЗНИ

Въпреки че отношенията ви с вашите колеги са нестабилни, сте уверени и се справяте без проблем с трудностите. Имате възможност да се справите с всичките си задължения на работното място. Намерете компромисно делово решение, за да ви подкрепят. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импусливно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия или ще предпочетете и днес да се цупите заради вчерашната разправия.

СКОРПИОН

Деловите ви разговори в този ден са неуспешни, ако говорите повече от позволеното. Късметът ви изневерява. Концентрирайте се в работата си днес, за да не изпуснете доходи, които не са ви излишни. Не мислете, че ако имате неотложни служебни задължения някой ще се заеме с тях вместо вас. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас, скъпи дами. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора.

СТРЕЛЕЦ

Не се притеснявайте от задкулисни действия, защото са във ваша полза. Благоприятни са начинанията, общуването с колегите ви, разрешаване на професионални проблеми. При намиране на ново решение проявете фантазия и изобретателност. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, скъпи жени. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. Мечтаете за романтични мигове и сексуални наслади заради проблеми във вашия интимен живот, които ви лишават от тях. Може да вземете решение за раздяла

КОЗИРОГ

Подгответе се за неочаквани посетители у дома. Не се усамотявайте. Срещите с хора, ако работите днес, разговорите с които ще ви се отразят добре. Справяте се отлично с работата си. Подгответе се за важните делови срещи на работен обяд, които отложихте предишния ден. Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте изкушени от нови запознанства, които отдавна искате да осъществите, но не сте избрали добрия ден. Обвързването с делови партньори, които не познавате, но сте ги харесали при разговор, не е във ваша полза, защото ще претърпите загуби. Следобед неприятна новина може да ви развали временно настроението. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашия партньор и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен.

РИБИ

В този ден противоречията в деловите ви отношения са породени от трудности. Ако имате натовареност, избягвайте разправиите с колегите и безпричинните спорове просто защото искате да се притивопоставите. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате необмислено до себе си. Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя, няма как да ги отпратите. Ще се ядосате заради невъзможността спокойно да се отдадете на сексуални наслади.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп