Дневен хороскоп на Алена за петък, 13.12.2019

ОВЕН

Вашата активност и желание да гоните непостижими цели ще окаже влияние на работата ви и ще ви издигне на нов връх, но не без препятствия, които сте длъжни да надмогнете сами. Ще научите че имате отлични финансови постъпления. Начинанията са успешни. Направете бъдещите си професионални планове. Бъдете търпеливи и не давайте воля на отрицателните си емоции. В личният ви живот ще настъпи хармония, независимо от някоя затруднение заради домашни задължения. Не се поддавайте на желанието за интимна близост, защото след секса ще се почувствате предадени.

ТЕЛЕЦ

Всичко около вас днес се развива много бавно и ви изнервя, защото не успявате да следвате плановете си за деня. Започнатото няма да е успешно, ако сте поставили предварително и необмислени новото начало. Неочаквана новина за допълнителна работа ще усложни отношенията с колегите ви. Не пътувайте. Отложете деловите срещи и разговори. Ще си спестите обтягане на отношенията. Вечерта бъдете нежни и мили с близките си. Не ви съветвам да изневерявате. Не наранявайте интимната си половинка със секс с други партньори, след като ви е познато страданието на сърцето.

БЛИЗНАЦИ

Имате възможност да осъществите запознанства, които да ви осигурят финансова подкрепа. Все пак оглеждайте внимателно проекто договорите, за да не се окажете притиснати от непосилни клаузи. Не харчете без причина, за да не останете без пари в следващите дни, само защото сте задоволили капризите си. Близките ви са изнервени от вашето отсъствие. Намерете няколко часа и за себе си и излезте на вечеря с тях. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашето умение да четете желанията на любимите си.

РАК

Отново ще срещнете затруднения в този ден. Ако сте заети с творческа професия денят ви няма да е успешен. Ще се наложи да направите корекция на плановете си, а това няма да ви хареса. Към неуспехите се отнасяйте без вълнение и приемете, че те ви предпазват от провали и са за ваше добро. Имате възможност да оправите личните си отношения. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите.

ЛЪВ

Денят изисква от вас да сте представителни и да не давате повод за съмнение в качествата и интелекта си, за да получите похвала и по-високо заплащане. Професионалните ви задачи изискват пълното ви отдаване на работата, затова не си губете времето с безсмислени разговори. Не отказвайте помощ отстрани. Следобед и вечерта отдайте дължимото на близките си, отдайте се на почивка и развлечения. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове, ако не решите да ги пренебрегнете.

ДЕВА

Поставете началото на запознанства, свързани с бъдещата ви самостоятелна дейност. Бъдете предпазливи в деловите отношения и при обсъждане на договорите, ако сте започнали скоро самостоятелен бизнес. Въпреки успешният ден при непредпазливост от ваша страна, са възможни финансови загуби, които трудно ще възстановите. Очаквайте важни събития в личния живот защото за пореден път сте събудили ревността на половинката си. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилите се във верността ви.

ВЕЗНИ

Не пропускайте добрите възможности. Ще разрешите финансов проблем. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни към колегите си и ще стане причина за разправии. Имате възможност да блеснете с изявите си. Силни сте и се справяте добре със задълженията си на работното място, но сте отличници и в развлеченията. Самотните ще привлекат вниманието на противоположния пол, но запознанствата ще приключат с разправии и разочарования. Ако не сте склонни на компромиси с близките си свързани с домашните ви задължения, отношенията в семейството ви ще се изострят до крайност.

СКОРПИОН

Потърсете ново поле за развитие и проявете такт и търпение при разговорите в този ден. Имате възможност да обсъдите, без да взимате крайно решение, прехвърляне на друга работа с по-високо заплащане. Не я пропускайте, ако ви я предложат днес. Проявете решителност в постигане на професионалните си цели, дори и ако умишлено ви пречат. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако искате да не ви лиши отново от секс.

СТРЕЛЕЦ

Избегнете срещи със задгранични партньори. Имате възможност да попълните банковата си сметка. Смело се заемете с новите си задачи, които ще ви донесат успех. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са от полза на всички. Стабилизирайте семейните си отношения. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства, които днес може да ги освободят от самотата.

КОЗИРОГ

Работете без да отклонявате вниманието си с извънслужебни разговори и ще имате успех. Очаквайте ново предложение за работа, което ще ви впечатли със заплащането. Бъдете реалисти и преценете добре заслужава ли си да приемете, особено ако ви се струва несигурно или рисковано. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за да обявите желанието си за създаване на семейство, но не ви съветвам да сключвате брак точно днес. Пазете се от проблеми у дома. Стабилизирайте отношенията си.

ВОДОЛЕЙ

Промените за деня са свързани с необходимостта да изясните отношенията с колегите си, деловите си партньори и ако прецените с вашите началници. Бъдете предвидливи и не взимайте прибързани крайни решения, ако сте началници. Бъдете внимателни с колегите си, за да не засегнете егото им и да не предизвикате завистта им. Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимната си половинка. Не се опитвайте да господствате над нея. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от сексуалните удоволствия.

РИБИ

На работното място се чувствате в своята върхова форма. Не поставяйте ново начало, а до края на деня завършете започнатото. Отношенията с околните са хармонични. Денят е добър за пътувания. Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация. Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот и да предприемате крачката към развод, само защото сте обидени. Вечерта сте уморени. Искате да да избегнете секса, но той ще ви разтовари от напрежението и умората.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп