Дневен хороскоп на Алена за петък, 22.11.2019

ОВЕН

Отново обмислете предстоящите делови разговори, от които зависи осъществяването на бъдещите ви професионални плановете. Не пропускайте да се видите с ваш приятел, адвокат и да обсъдите възможни риск. Следобед се концентрирайте в обичайните си задължения. Бъдете въздържани. Не мислете за промени на работното място. Любимите ви разчитат на вашето обещание да излезете на вечеря с общи приятели, които не сте виждали от известно време. Не ги разочаровайте. Вечерта се отдайте на заслужена почивка, сексуални удоволствия и интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

Днес сте претоварени с работа, заради очаквани финансови успехи. Претенциите на ваш колега, че има повече знания от вас ще ви подразнят, защото знаете, че не е така. Не насрочвайте делови срещи в този ден. Уговорете ги за друг ден и не се опитвайте да поучавате колегите си как да работят, за да излеете гнева си. В личните ви отношения хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към близките си. Сексуалните удоволствия не влизат в плановете ви за вечерта, но пък си заслужава да ги включите, ако искате да съхраните хармонията в интимния си живот.

БЛИЗНАЦИ

Ще останете разочаровани в очакванията си за големи печалби от ваши начинания. Подвели са ви със сумата, която са ви обещали. Въздържайте се от пътувания. Ако се налага да провеждате делови разговори, изслушвайте с внимание събеседника си, за да ви донесат очакваните резултати. Вашите половинки, без значение дали сте семейни или необвързани н имате сериозна връзка, ви не са във възторг от професионалните ви планове, защото ще имате по-малко време за тях. Вечерта се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Престанете да мърморите на деловите си партньори си за всяка дреболия защото скоро ще им омръзнете. Заради трудностите на работното си място не прекалявайте с претенциите си. Всичко замислено може да почака. Стабилизирайте постигнатото до момента. Ако работите в сферата на търговията успехът е с вас. Зачитайте мнението на любимия си и пламъка на чувствата ви ще пламне с нова сила. Радвате се на споделени чувства, които са гаранция, че ще изживеете поредната незабравима нощ на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Заредени сте със сили и желание за работа. Промените на работното място могат да ви изнервят, но след броени часове ще се убедите, че са във ваша полза. Очаквайте приходи, които са достатъчни, за да сте спокойни до края на месеца. Отложете уговорените делови срещи. Любимите ви са изненадани от ранното ви прибиране у дома, въпреки че сте управителки на ваш бизнес. Създайте си приятна романтична обстановка и се отдайте на чувствата си. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но умората ще изчезне именно с тях.

ДЕВА

От ранни зори ви е обзело нервно напрежение, за което нямате обяснение. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Материалните ви стремежи са причината за трудностите, които срещате по пътя си. Печелите неприязънта на колегите си. Не преувеличавайте тежестта на разходите, които се налага да направите. Възможни са затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите ви, породена от поредната намеса на роднини. Постарайте се да се концентрирате в положителни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си честолюбие.

ВЕЗНИ

Дребни детайли, привидно нищо незначещи и малки недоразумения могат да ви отклонят от най-важната ви задача за този ден, а това не е във ваша полза и е причина за загуби. Бъдете концентрирани и търпеливи. Говорете с колегите си за новите методи, които искате да приложите на работното място и които носят полза и на тях. Семейните отношения и тези с интимната половинка са хармонични. Не пропускайте романтичните мигове. Сексуалният ви живот е такъв, за какъвто винаги сте си мечтали. Отдайте се без колебание на желани сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

На работното място се справяте отлично предимно с рутинните си задължения. Промените са положителни. Всичко, започнато с разум в този ден, ще ви донесе успехи, въпреки че са трудно извоювани. Единственото изискване е да не сте прибързани. Следобед посетете свои делови партньори. Ако сте решили да дадете израз на отдавна таени чувства, можете да го сторите без колебание. Интимните ви партньори са в очакване на приятни сексуални мигове, затова се приберете навреме от работа, като пропуснете срещата с приятелки.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете умерени в разходите и покупките. Разногласия заради клевети на работното място са причина да нарушите спокойствието си, въпреки че знаете добре колко не ви засягат. Неочаквано известие за нови задачи ще запълни времето ви. Бъдете внимателни с контактите си. Разчитайте преди всичко на себе си. Семейните жени да не се надяват на романтична вечеря, ако са решили да се приберат по-късно от обещания час. Несемейните ще срещнат мечтания партньор и ще изживеят незабравими романтични мигове, последвани от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Трудностите са породени от безотговорността на ваш колега, но не пречат да успявате на работното място. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно. Не избързвайте да критикувате колегата си. Изслушайте казаното от него и ще спечелите повече уважение, отколкото ако спорите и се заяждате. Разсейте още днес на всяка цена съмненията, че сте изневерили, за да си спестите по-нататъшните неприятности. Вечерта се постарайте да изясните напълно отношенията си, ако не искате да се лишите от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Жънете успехи и отново ви завиждат. Имате нова възможност да постигнете делови споразумения. Подгответе за подписване финансовите договори със задгранични партньори. Ако сте си направили планове как да вложите парите си, могат да ви ги провалят ваши конкуренти. Не разказвайте притесненията си. Мили жени! Днес е възможен край на романтична връзка, но причината може да е във вас самите и да очаквате тази развръзка. Не е изключено да се сблъскате с нежеланието на партньора си за сексуални удоволствия при стабилни отношения.

РИБИ

Начинанията в този ден са неуспешни. Полага ви се да си отдъхнете от напрежението. Не е изключено да помогнете на ваши нови служители или работници, ако заемате ръководен пост. Денят не е благоприятен за пътуване. Не рискувайте! Не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели. Вечерта посветете на семейството си. Ако не сте семейни, излезте с приятели. Може да срещнете подходящия партньор. Не пропускайте сексуалните удоволствия, въпреки че сте уморени от напрежението през деня.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп