Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 09.12.2019

ОВЕН

Ако успеете да си осигурите подкрепата на околните ще постигнете напредък в начинанията и ще се успокоите от създалото се напрежение в последните дни, което умело прикривахте. Ще получите и морална и практическа помощ от вашите колеги. Ако можете след работа си дайте почивка и отидете на ресторант или на гости във ваши приятели или роднини, но само ако тяхната компания ви е приятна. Стига с годините да сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията с половинката си, се отдайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте проблеми в деловите отношения, въпреки че сте настроени борбено и сте готови да побеждавате. При възможност отложете планираните срещи и разговори, ако не успеете да убедите вашите колеги да кажат мнението си или пък вие самите не сте готови на крайни искания. Анализирайте грешките си. Близките ви може да не ви успокоят от напрежението през деня, ако сте агресивни и с тях вечерта, докато споделяте разочарованието си. Не се надявайте на сексуални удоволствия, при положение, че сте изнервили любимите си.

БЛИЗНАЦИ

Най-добре е да обогатите познанията си във вашата професионална сфера, за да не ви упрекват, че не сте квалифицирани. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте да благодарите за помощта. Пътуванията са успешни. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи и концентрирани и ще се радвате не само на успех, а и на признание. Не си създавайте проблеми в личните отношения, само заради слухове, без да знаете дали се отнасят за вас. Ако не си създавате несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни интимни мигове.

РАК

Днес сте емоционални, променливи и разсеяни, но няма как да си вземете почивен ден, ако искате да приключите работа преди празниците в края на месеца. Рискувате да допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно и да спорите с колегите си. Не пътувайте, за да избегнете проблеми заради вашата заядливост. Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Най-добре си останете у дома. Изнервени сте. Говорете с партньорите си за вашите сексуални желания, за да избегнете проблемите и липсата на хармония в интимните мигове.

ЛЪВ

Успехът и днес е с тези от вас, които се занимават с преподавателска дейност и пишат лекциите си. Имате възможност да общувате с деловите си партньори на обяд, да разрешите проблеми свързани с работата ви. Денят е добър за пътуване със семейството или приятели. Изпитвате желание да прекарате вечерта извън домът си, с колеги или приятели, но ви съветвам да се приберете у дома и да дарите времето си на семейството и на любимите си. Бъдете мили с любимите си хора и не пропускайте интимните мигове.

ДЕВА

Въпреки че отношенията ви с вашите колеги са нестабилни, сте уверени в знанията и уменията си и се справяте без проблем с трудностите в този ден. Имате възможност да се справите с всичките си задължения на работното място. Намерете компромисно делово решение, за да ви подкрепят. Посветете част от времето на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си пред любимите хора. Несемейните може точно днес да срещнат подходящата половинка. Вечерта се отдайте на романтика и сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Деловите ви разговори са неуспешни, ако говорите повече от позволеното. Късметът ви изневерява. Концентрирайте се в работата си днес, за да не изпуснете доходи, които не са ви излишни. Не мислете, че ако имате неотложни служебни задължения някой ще се заеме с тях вместо вас. Заради разходи, които не сте споделили с вашите близки, ви очакват разправиите с половинката заради липса на достатъчно стабилен семеен бюджет. Няма да ви липсват семейни проблеми, ако сте импулсивни. В сексуалните мигове не сте склонни да се съобразявате с партньорите си и ги наранявате. Променете поведението си.

СКОРПИОН

Не се притеснявайте от задкулисни действия, защото, въпреки че не го осъзнавате, са във ваша полза. Благоприятни са начинанията, общуването с колегите ви, разрешаване на професионални проблеми, въпреки празничния ден. При намиране на ново решение проявете фантазия и изобретателност. В личен план не е изключена нова романтична връзка, която може да ви създаде проблеми, ако сте семейни и не успеете да се освободите от нея. Заслужили сте си сами провокациите на половинките си, проявяващи ревност и целящи да ви ядосат.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе се за неочаквани посетители у дома, които няма да ви зарадват, а и ще създадат напрежение. Не се усамотявайте. Срещите с хора, ако работите днес, разговорите с които ще ви се отразят добре. Справяте се отлично с работата си. Подгответе се за важните делови срещи, които отложихте предишния ден. Любовта ви заобикаля, но сте си виновни сами. Бъдете отговорни към интимната си половинка. Интимните ви отношения може да се окажат в криза, ако не надмогнете прекалените си претенции, които изнервят половинката ви.

КОЗИРОГ

Днес сте изкушени от нови запознанства както в личен, така и в делови план, но не бързайте да се доверявате на мига. Обвързването с делови партньори, които не познавате, но сте ги харесали при разговор, не е във ваша полза, защото ще претърпите загуби. Следобед неприятна новина може да ви развали временно настроението. Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

В този ден противоречията са във вас самите и са породени от трудности. Ако имате натовареност, избягвайте разправиите с колегите и безпричинните спорове. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате необмислено до себе си. Изяснете семейните си отношения без агресия и нападателно поведение. Засилва се желанието ви да властвате над любимите си хора. Няма да постигнете нищо, ако решите да сте агресивни по време на секса с любимите си хора, особено ако не сте семейни.

РИБИ

Ако сте се прибрали навреме и сте си у дома се отдайте на почивка и развлечение. На работното място сте се справили отлично в този ден ден. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си заядливо. Обмисляйте добре направените ви предложения. Близките ви и любимите ви хора не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разума си. Отдалечили сте се и заради ината си не сте готови да простите и да се отдадете на сексуални наслади.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп