Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 20.01.2020

ОВЕН

Доверете се на хората около вас, ако се нуждаете от помощ в работата си. Ако се налага да завършите спешни задачи, справете се до обед. На работното си място заздравете завоюваните позиции. Стабилизирайте отношенията с колегите си. Колективната работа ще ви спести време. Не прекалявайте с щедростта си и не давайте заеми. Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото заради лош късмет, една бременност може да ви попречат на намеренията.

ТЕЛЕЦ

Ако сте зад волана не се изкушавайте от високата скорост, повлияни от желанието ви да се докажете пред себе си. Съхранете спокойствието и здравето си с търпение и умереност на пътя. Анализирайте постигнатите резултати на работното място и ще останете доволни. Проведете планираните срещи. Осъзнали сте, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си. Точно какво сякаш все още не ви е ясно. Започнете от външния си вид и впечатлете партньора си. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви.

БЛИЗНАЦИ

Не пренебрегвайте съветите на колегите си, дори и да смятате, че нямат право да ви ги дават и не отхвърляйте желанието им да ви помогнат. Във ваша полза е да се откажете от деловите предложения, които ви отправят в този ден. Не предприемайте начинания дори и ако обещанията за приходи са примамливи и ви убеждават, че са вашия шанс за месеца. Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни.

РАК

Приемате емоционално критиката. Настъпил е момента да прецените възможностите си. Начинанията са успешни. Обърнете внимание на думите на вашите колеги, които не си струва да пренебрегвате инатливо. В общуването с новите си познати запазете спокойствие и не напрягайте атмосферата с пълното отрицание на всяка казана дума. Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради тяхното отношение към брачния ви или интимен партньор, което не одобрявате. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания.

ЛЪВ

Сутринта сте все още във властта на мечтите и спомените за изживените приятни емоции прездишните дни. Избягвайте финансови загуби. Заемете се с новите си задачи следобед. Разсеяността може да ви струва сериозни пропуски и грешки. Забравете прибързаността. Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот, ако бракът ви е нестабилен или домакинската работа е само ваше задължение. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на партньора ви.

ДЕВА

Новите запознанства са източник на бъдещи сериозни разочарования и професионални неприятности. Избегнете ги. Ако сте на работното си място не провеждайте разговори с непознати хора, дори и да са настойчиви. Оставете тази задача на колегите си, защото те са дистанцирани и безпристрастни. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се изненадайте партньора си с романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Забравете за начинанията, които няма да бъдат успешни. На работното място, не се натоварвайте с повече от предвидената работа. Днес сте с променливо настроение, заради бликащата емоция, която за пореден път трудно сдържате и предизвиквате към агресия вашите колеги. Блокирайте опитите на ваши приятелки, пристигнали от чужбина, където работят и живеят, да ви отнемат днес времето, което принадлежи на близките ви. Бъдете откровени, ако сте с тях и споделете с партньора си причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност и да се лишите от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Пазете се от негативно влияние, което цели да ви тласне в погрешна посока. Успехът е с вас, ако сте на работното си място. Овладейте емоцията. Внимавайте с разговорите, които днес са насрочени за целия ден и ще ви дарят с умора. И без това общуването с колегите и близките ви е затруднено. Бъдете предпазливи при изпълнение на вашите служебни задачи. Посетете със семейството си ваш болен приятел или роднина, който има нужда от внимание, за да се възстанови по-бързо и не бързайте да тръгвате. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Новина за финансови загуби, предизвикани от поредните грешки и фатални пропуски на колегите ви, ще ви развалят настроението, но не бива да проявявате агресия и да обиждате. Няма как да реагирате веднага, но не се притеснявайте. Обмислете правилния начин за бързото разрешаване на проблема. Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте следобед на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете почистете дома си, а след това отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в къщи и не пропускайте интимните мигове.

КОЗИРОГ

На вашето работно място се справяте добре със задълженията си, дори и част от тях да са ви досадни. Променливото ви настроение е изцяло във ваша вреда. Проявете предпазливост при общуване с хора от деловото си обкръжение. Предпазвайте се от грешки, за да не нарушите финансовата си стабилност. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили неволно партньора си и не сте се извинили.

ВОДОЛЕЙ

Подгответе за подпис през седмицата договорите и финансови документи, защото имате възможност спокойно да ги огледате още веднъж. Както сте се вглъбили и разсъждавате над сметките, които не са ваша страст, ще научите за постъпления, които вече са в банковата ви сметка. Следобед не са изключени разправии на близките ви с ваши съседи, с които не общувате. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

РИБИ

Не давайте заеми, разчитайки на коректност и връщане на сумата в следващите дни, особено ако имате плащания в края на месеца. Няма причина да сте щедри, за да не си развалите отношенията, но вие самите да взимате заеми. Липсващата сума ще ви създаде сериозни затруднения, защото ще ви потрябва. Не пътувайте. Променете поведението си и туширайте агресията и емоцията, които едва овладявате. Съпругът ви е на мнение, че му изневерявате. Докажете му, че сте верни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп