Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 14.10.2019

ОВЕН

Денят е неблагоприятен, заради проблеми в отношенията с хората от вашето обкръжение, деловото и личното. Не се сработвате със средата си, въпреки че до този момент не сте имали проблеми. Не намерите ли компромис, добрият тон ще изчезне и ще си спечелите врагове. Запазете спокойствие при изясняване на делови отношения и проблеми. Не прекалявайте с критиката. Вечерта не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при любимите си. Ако сте прекалено обсебени от професионалните си проблеми, сексът няма да ви достави удоволствие.

ТЕЛЕЦ

Отложете деловите срещи и се откажете от започване на нови задачи. Изчакайте по-благоприятен ден, ако искате да постигнете добри резултати, защото днес сте податливи на влияние. Съветвам ви да не се намесвате в хода на събитията и да не се противопоставяте на ставащото. Неприятностите ще изчезнат сами. Не се надявайте бързо да изгладите недоразуменията, възникнали без причина още сутринта, между вас и интимната ви половинка. Причината за липсата на желание за сексуални удоволствия се крие и във вашето поведение, което трябва да промените.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете нащрек и не пропускайте да участвате активно в подготовката за предстоящото подписването на изгодна сделка, в която имате водеща роля. Ще жънете успехи през целия ден. Не са изключени спорове, в които сте победители. Не пропилявайте времето си в търсене на информация, ако не ви е необходима, за да завършите задачите си. Отношенията с любимите ви се успокояват. Пазете се да не обидите някого с необмислените си думи. Ако имате желание да си доставите приятни интимни удоволствия, сексът ще ви се отрази добре.

РАК

Ще ви извадят от равновесие неприятности заради ваши колеги. Емоцията може съсипе доброто ви настроение и да окаже влияние на самочувствието ви от сутринта, а и да ви създаде проблеми в семейството. Ако сте заети с професионалната си кариерата, се предпазвайте от загуби. Личният ви живот изисква да промените поведението си и да се грижите повече за интимните си отношения. Не са изключени прояви на ревност, мили дами. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза. Причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

ЛЪВ

Поставете началото на работа, свързана с новите ви проекти, но инвестициите да са само в тях. Всички са на ваша страна и ви подкрепят, ако не сте прекалено импулсивни и прибързани и не се опитвате да наставничите. Не се заяждайте за незначителни грешки, допуснати от колегите ви. Търпението и тактът ви носят полза. Днес е време задължително да хармонизирате семейните си отношения. Не пропускайте да се насладите на интимните мигове. Сексът ще ви достави взаимна наслада, ако имате до себе си любими хора.

ДЕВА

Не се поддавайте на погрешни представи за работата си и най-вече за възможностите си и не се опитвайте да надскочите себе си. Гледайте реално на постиженията си и осъзнайте бързо пропуските си. Оптимизмът и мнението, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза, ви пречат да видите възможните удари отстрани. Ще откриете своята половинка, ако все още не сте я срещнали. Ще се влюбите от пръв поглед. В интимните отношения очаквайте проблеми. Сексът с новия ви партньор е позволен, ако сте се уверили в чувствата им.

ВЕЗНИ

В този ден се възползвайте от възможността да докажете на неприятелите си, че е по-добре да говорят истини, а не лъжи и измислици, с оправданието, че така бягат от агресията на околните, което е невъзможно. Проверете внимателно счетоводния баланс на фирмата си и не предавайте документи подписани от вас, без да сте ги прегледали отново. Денят благоприятства създаване на семейство, установяване на хармонични семейни отношения. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако контролирате чувствата си и не сте заядливи в леглото.

СКОРПИОН

Трудностите, изпречили се неочаквано на пътя ви са причина за разногласия с вашите колеги, създаващи проблеми и блокиращи работата ви. По-добре ги приемете като изпитания, с които трябва да се справите. Време е да докажете, че не се страхувате от трудностите и вървите смело към професионалните си успехи. На жените предстои романтична среща. Общуването с любимия ви е заредено с много положителни емоции. Зарадвайте интимния си партньор с красив букет и шампанско. Сексът ще ви освободи от напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Заемете се със задачите си на работното място до обед. Нежеланието ви да разберете колегите си и проявите на агресията ще предизвикат в отговор още по-яростен гняв и агресия, които ще се развихрят следобед. Ще ви зарадва нови за високи приходи, както и нови изгодни предложения. Още днес, при възможност и желание ги обсъдете с колегите си, а в следващите дни дайте отговор. Вечерта се приберете у дома и се пригответе за романтична среща. Влюбените да споделят чувствата си. Сексуалният ви живот изисква да сте по активни и да не се притеснявате от разнообразието, което е приятно на любимите ви.

КОЗИРОГ

Денят е неблагоприятен за началото на нови задачи. Откажете се от разрешаването на професионални въпроси. Постарайте са да избягвате движение сред тълпи от непознати хора. На работното място бъдете търпеливи и не влизайте в спор с никого. Предпазливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с неблагоприятните моменти. Намерете най-краткия път към сърцата на хората, в които сте влюбени и споделете чувствата си още днес. Сексът ви доставя удоволствие, ако е взаимно желан. Ако сте семейни не изневерявайте, защото ще ви разкрият.

ВОДОЛЕЙ

Отново сте в блестяща форма, готови за нови успехи и активна работа В състояние сте да се справите не само с неотложните си задачи, а да направите крачката към обмисляне на нова дейност. Ще се наложи с упоритост и търпение да отстоявате принципите си - почти непосилна задача, а този факт ви пречи да работите активно. Не си мислете, че любимите ви ще гадаят какви чувства изпитвате към тях. Рискувате да ги отдалечите. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте склонни да проявявате агресия в леглото, нетипична за вас, мили дами, която няма да се хареса на интимната ви половинка.

РИБИ

Пазете се от измами и самозаблуда по отношение на собствените си възможности. Всички предложения, които получавате, са доходни и с гаранция за стабилност и дългосрочни договори. Все пак ги проверете отново. Преди да се съгласите на инвестиции, преценете дали сте сигурни в правилността на действията си. Доверете се на интуицията си. Предпазвайте се от конфликти с любимите си. Не съсипвайте възстановената хармония в отношенията си. Създайте си приятни емоции, отдайте се на интимни мигове и желани сексуални удоволствия с любимите си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп