Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 18.11.2019

ОВЕН

Бъдете особено предпазливи с новите си познати, ако са свързани с деловата ви дейност и днес се появяват в живота ви, но още не сте ги опознали. Не споделяйте идеите си при първа среща, ако имате свой бизнес. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите отношения. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашия партньор и да не се лишите от интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

В този ден се отнасяйте сериозно към новите си партньори и бъдете активни на работното си място. Очаквайте трудности, породени от недоразумения. Отчитайте всички малки и незначителни подробности на това, което ви се случва и ги анализирайте. Не пренебрегвайте общественото мнение, което е от значение, ако ви предстои важна задача. Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви - не се надявайте на това.

БЛИЗНАЦИ

Не ви е възможно да общувате спокойно нито на работното място нито у дома. Ваш съсед ще ви създаде проблеми още сутринта когато тръгвате за работа. Ще научите, че ви изпращат на обучение зад граница, за което отдавна мечтаете. Новината няма да ви зарадва, защото обърква плановете ви за месеца, но си струва да го приемете. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми, а и да приготвите вечеря. Помогнете им единствено, като им посочите подходящ адвокат или психоаналитик. Не давайте пари назаем. Бъдете готови за романтични мигове.

РАК

Отложете пътуванията и деловите срещи за следващите дни. Емоцията ви вреди и ви пречи да сте активни на вашето работно място. Не сядайте зад волана. Пътувайте с такси или с обществения транспорт, но ако се налага да заминете на делово посещение зад граница, също не бива да сте зад волана. Тези от вас, които се занимават със строителство, да не рискуват с първа копка за строеж. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в поведението си.

ЛЪВ

В този ден сте стабилни в поведението си, което ще се отрази добре не само на отношенията с колегите ви, а и на тези с близките ви, а това е гаранция за хармония в дните ви. Ще постигнете целите си. Склонни сте да прощавате с лекота чуждите грешки, като по този начин ще обезоръжавате неприятелите си. Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сами ще се лишите от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Отнасяйте се особено предпазливо към новите предложения, които ви поднасят днес, но не са изненадващи, очаквали сте ги. Не се впускайте в активна работа, защото сте застрашени от грешки заради прибързаност. Възможни са проблеми в отношенията, ако не сте компромисни. Вашите партньори малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятелки. Обмислете как да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате любимия си с романтична вечеря и със сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Искате да увеличите знанията си и имате намерение да го сторите чрез вашите познати. Както новите запознанства, така и възобновяването на старите са подвластни на емоцията и ще ви навредят в бъдеще. Следобед избегнете разгорещен спор на работното място, в който не е добре да взимате участие. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете умерени и тактични пред хора, от които зависи работата ви. Не са изключени прибързани действия от ваша страна. От сутринта ще ви развалят настроението на работното място, заради несъгласие с идеите ви. Възприемайте всичко спокойно и въздържано и се подгответе за работа, за да не пропилеете деня в ядове. При разговори с близките си не проявявайте ината си, не налагайте мнението си, за да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и подтиснатост.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви е напрегнат и изпълнен с неочаквани, но предвидими професионални трудности, защото знаете причината, която ги е предизвикала. Въпреки тях се очертават добри възможности за печалба. Не ги пропилявайте. Във ваша полза е да сте предпазливи към новите си познати. Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете заради нечия покана, на която не успявате да устоите. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада, ако не са с непознати партньори, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разсъдък.

КОЗИРОГ

Претенциите на вашите колеги и близки днес ви идват в повече, защото ви пречат да работите. Едните искат да им помогнете, другите ви обсебват и искат да им обръщате внимание. Не се включвайте в рисковани инвестиции, само защото търсите лесна печалба. Честата смяна на настроенията е пречка в работата ви. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. Отдайте се на почивка, на приятни занимания и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Трудно можете да получите подкрепа, за да осъществите новите си идеи. Очаквайте изгодни делови предложения, които трябва да обмислите добре. Започнатите задачи ви носят успех, ако сте отговорни. Не се лишавайте от подкрепата на колегите си, която ще ви даде увереност. Днес изведнъж и без причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва новина за появата на нов член в рода ви. Освободете се от своята подтиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия.

РИБИ

Днес сте с променливо настроение, защото обмисляте важно делово пътуване, което е пречка да се справите със задачите си. Ще избегнете проблемите на работното място, ако сте внимателни. Не се поддавайте на влияние отстрани. Налага се да признаете, че успехите ви се дължат и на помощ оказана ви от вашите колеги. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимия си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп