Дневен хороскоп на Алена за сряда, 11.12.2019

ОВЕН

Не рискувайте като приемете нови задачи или сами започнете изпълнението на нов проект, за да избегнете финансови загуби, за които ще сте си виновни сами. Денят ви носи добри приходи, които сте в състояние да инвестирате в губещи сделки заради ласкателствата на колегите ви и податливост на влияние в нечия полза. Не позволявайте странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, заради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в мълчание. Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие.

ТЕЛЕЦ

Пригответе се за неприятни новини, които са свързани с финансови проблеми във вашата фирма в последния месец на годината, а вие изобщо не сте ги забелязали или са ги прикрили от вас. Бъдете търпеливи и въздържани. Не обвинявайте вашия счетоводител и подчинените си. Писателите, художниците, актьорите и музикантите имат възможност за изява. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Интимният ви живот е зареден с активен секс.

БЛИЗНАЦИ

Ако се налага да подписвате финансови документи при възможност го отложете за следващите дни. Не взимайте прибързани решения на работното място и не допускайте да ви манипулират. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с колегите и деловите си партньори. Чувствате се неразбрани. Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Вашето отношение към любимите ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса.

РАК

Очаквайте добри резултати в професионално отношение. Задълбочаването в работата и умението ви да разпределите правилно времето си, ще ви донесат успех и признание. Не е желателно да пътувате, защото мислите ви за заети с неотложни задачи и сте разсеяни. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност. С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, дори и ако са ви ядосали. Не изневерявайте! Ще си спестите скандал и отказът им от сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Не допускайте да ви оказват натиск на работното място и не изпадайте в противоречие с принципите си, каквото и да искат да свършите. Бъдете сдържани и хладнокръвни. Не реагирайте емоционално на това, което става около вас. Отрицателната нагласа би довела до финансови загуби. Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета и се отдайте на сексуални наслади. В интимните ви отношения настъпва мечтаната хармония.

ДЕВА

Денят е благоприятен за начинания. Направете инвестициите, които сте уговорили. Жънете успехи, ако не сте прибързани. От вас зависи да избегнете загубите. Възможен е конфликт с хората от обкръжението ви, заради нежеланието ви да се подчините на неписаните закони на работното място. Бъдете търпеливи и сдържани. Следобед сте в състояние да избегнете на разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни и ви критикуват. Вечерта бягане от интимни мигове, заради обидата, която ви е трудно да преглътнете, но е по-добре да сте компромисни и да не лишите от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Не проявявайте сервилност и не се поддавайте на ласкателства при делови разговори с непознати хора Бъдете внимателни при работа с финансови документи. Възможни са финансови загуби. Поемете инициативата на работното си място. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения, заради отсъствието на ваши колеги. Вечерта си останете у дома и си почивайте след напрегнатия ден в компанията на любимите си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. Очакват ви незабравими интимни мигове.

СКОРПИОН

Не бъдете прекалено доверчиви. Подгответе се както за положителни така и за негативни обрати на работното място. Не са изключени финансови загуби. Всяко ваше решение може да има неочаквани последици. Ако се наложи променете плановете си. Не търсете нова работа. Няма да постигнете желаното. Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейни проблеми, за да избегнете разправията. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си. Вечерта си легнете рано и пропуснете сексуалните удоволствия, ако не сте във форма.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте готови за нови подвизи, с цената на много трудности, които не сте предвидили, но пък сте борбени и ще ги надмогнете. Не поставяйте прибързано ново начало и не предприемайте пътувания зад граница. При запознанство не градете планове за съвместно делово сътрудничество, защото смесвате мечтите си с действителността. В личните отношения сте задължени да сте умерени и отговорни към вашите близки и към любимите си. Овладейте емоцията, за да избегнете скандал, който може да ви лиши от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Спорни отношения с ваш бивш делови партньор изисква намесата на правосъдието, за да си върнете вложените пари, които ви дължи. Вечерта си дайте почивка и не спорете с никого у дома. Заемете с домашните си задължения тихо и без да слушате какво се говори около вас. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но се предпазвайте от инфекции и болести.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте отношенията си на работното място, дори и ако се налага да сведете глава, да смирите гордостта си и да се извините на колегите си, ако сте ги засегнали по някакъв начин. Ще ви зарадват неочаквани материални успехи и стабилност в края на годината. Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Назрява решението за развод, ако неразбирателството продължава и днес. Семейните изживяват незабравими сексуални мигове, а несемейните да се отдадат на секс, ако са сигурни в силата на чувствата си.

РИБИ

Днес ви изнервят трудности, които са породени от ваши грешки и пропуски на колегите ви. Ще променят изцяло плановете ви за деня, но това е във ваша полза. Запазете спокойствие и разчитайте на себе си. Проверете всичко внимателно и не раздавайте документи подписани от вас, без да сте ги прочели отново. Разчитайте на интуицията си в личния живот. Вие сте дистанцираните и не желаете да промените поведението си. Сексуалните удоволствия са желани от вас, но се инатите и не поднасяте извиненията си. Може и да ги пропуснете.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп