Дневен хороскоп на Алена за сряда, 13.11.2019

ОВЕН

Проведете планираните разговори, без да подписвате договорите. Обмислете ги още веднъж и тогава съставете клаузите. Прибързаността ви води до грешки, които може да не осъзнаете, но е добре ако ги има да ги отстраните бързо. Денят не е добър за делово пътуване. Дразни ви намесата на хора, които са добронамерени и искат да ви помогнат. Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Привлечени сте от сексапила на новото си завоевание, но не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното опиянение.

ТЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за смяна на работата, ако сте уговорили всичко предварително и се местите от едното на другото място. Бъдете решителни. Общуването с непознати или малко познати хора е неблагоприятно. На работното място ще имате успех, ако сте разумни. Възможни са финансови успехи. Деловите разговори и срещи са успешни. Очакват ви разправии с близките ви заради отказът ви да монтирате охранителна система в дома си, защото имате възрастни родители и сте сигурни, че те няма да се справят с нея. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте запознанства, час от които ще са ви полезни в годините пред вас. Работата ви и умението да се справяте с всичко ще бъде отчетено от ръководството и ще получите парично възнаграждение. Проведете отлаганите делови разговори. Подпишете важните документи и договори. Радвате се на закрилата на Съдбата. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот.

РАК

Вашата чувствителност ще ви изиграе лоша шега, ако не овладеете емоциите си. Склонни сте да отмъщавате на колегите си за трудностите. Очаквайте подобряване на материалното си състояние. При необходимост потърсете помощ. Пътуване зад граница е нежелателно или ако е неотложно не сядайте зад волана. След края на работния ден и вечерта обърнете внимание на семейството си и на брачния си или интимен партньор. Пригответе нещо всукно за хапване. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях.

ЛЪВ

Не избързвайте и работете със съзнанието, че ако сте разумни ще успеете. Бъдете практични. Едва следобед се отдайте на новите си занимания. Проведете важните делови разговори и срещи. Не отказвайте предложения за доходна работа, която ще завършите до края на деня. Приходите не са ви излишни, а и няма да усетите умора. Звездите ви предупреждават за разправия заради ревност от страна на партньора ви. Знаете, че причина няма. Бъдете мили и докажете невинността си с красиво подредена маса, вкусна вечеря, хубаво вино и сексуални наслади.

ДЕВА

Избягвайте разправиите у дома и на работното място. Обърнете внимание на новите изгодни предложения, без да давате положителен отговор в същият ден. Справяте се успешно със задълженията си. Не надценявайте силите и възможностите си и не разчитайте на добрия случай. Изгодата от направените предложения е нереална. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот, скъпи жени и сте близо до отчаяние, но промяната зависи и от вас. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни.

ВЕЗНИ

Очаквайте заслужени финансови постъпления. Няма да липсват и професионални трудности, изискващи задължителен анализ на работата ви до момента. Заемете се с рутинните си задължения. Не правете прибързани изводи на работното място, ако не сте уверени в правотата си. Избягвайте критиката към вашите колеги. Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение.

СКОРПИОН

Възползвайте се от благоприятната възможност да оформите важни документи, свързани с желанието ви да започнете частен бизнес. Не споделяйте какво сте постигнали, за да не ви попречат. Очаквайте подкрепата на партньорите си. Не проявявайте раздразнение, ако видите, че планираното се осъществява по-бавно от очакваното. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си, само защото искат да споделят проблемите си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

От вас се изисква особена предпазливост по отношение на запознанствата. Възможни са срещи с неприятели. Не се включвайте в обсъждане на съвместни финансови операции. Търсетеначин да стабилизирате собствените си позиции. Отложете деловите срещи и разговори и не подписвайте финансови документи. Бъдете предпазливи. Вашият брачен партньор е извън себе си от притеснение заради интригите, с които ежедневно го засипват ваши злонамерени роднини. Забранете им да общуват със семейството ви, ако искате да съхраните брака си. Докажете верността и чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Ако нещо не върви съгласно вашите планове ставате досадни и раздразнителни. Трудностите няма да ви попречат да жънете професионални успехи. Промените, които ви предстоят са и положителни. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Не е желателно да сте прибързани. Проявете гъвкавост, такт и търпение в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома, мили дами. Напрегнати и уморени сте. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете активни и работете упорито, но със засилено внимание. Жънете неочаквани материални успехи. Пазете се от кражби. Пътуване ще ви се отрази добре. Не очаквайте помощ от деловите си партньори. Само ще загубите време в очакване и ще си създадете допълнителни проблеми. Отново се сблъсквате с проблеми в личните отношения. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Въпреки желанието на вашите колеги да ви помогнат, неприятностите в този ден са породени от емоции. Направете необходимите промени на работното място. Деловите разговори ще ви ядосат. Новите предложения може да ви донесат покровители и приятелска подкрепа. Не бързайте да осъществите замисленото. Несемейните може в този ден да срещнат подходящия партньор. Не ги съветвам да бъдат с интимните мигове, за да не се окаже, че страдат разочаровани. Несемейните жени може скоро да бъдат изненадани от неочаквана бременност. Естествено това изискване не важи за семейните жени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп