Дневен хороскоп на Алена за сряда, 19.02.2020

ОВЕН

Предприетите промени са само във ваша полза. Ако имате ваши съмнения, че ще е така, преценете дали да се откажете от тях и обмислете начините за стабилизация. Ще бъде грешка да смените изцяло работата си или деловите си партньори при започналото ретроградно движение на Меркурий, но не пропускайте да обмислите новите делови предложения. Отдайте дължимото внимание на семейството си. Бъдете искрени в отношенията с любимите си хора. Ако не сте сигурни в чувствата си или се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, забравете за сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Успехът може да споходи само разумните и практичните, а не тези от вас, които се надяват на чудеса и се обвързват с хора, които уж са техния локомотив, но ги дърпат назад. Материалните ви стремежи днес ще се увенчаят с успех. Не бъдете прекалено алчни и не искайте повече от това, което ви се полага, както повелява и Уран и ретроградния Меркурий. Семейните ще имат неприятности с брачната си половинка, а несемейните - с интимния си партньор. Проявете търпение. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, които ще изгладят възникналите недоразумения.

БЛИЗНАЦИ

В този ден се опитвате да се задълбочите в работата си, но все някой ви прекъсва. Дразните се от невъзможността да работите, но няма как да се справите, ако вдигнете скандал на вашите колеги. Стабилизирайте позициите си и се заемете с професионалните си задължения, за да не пропилеете деня си в ненужни занимания. Не допускайте проблеми в семейството, което ще ви отдалечи от любимите ви хора. Сексуалните ви отношения не са хармонични, защото досаждате на интимния си партньор с непрекъснати въпроси за изневери.

РАК

Начинанията са успешни, а подкрепата на вашите колеги, които работят с вас е навременна. Тези от вас, които са безработни могат да се потърсят работа в интернет тъкмо с полезна информация да запълнят времето си. Имате възможност да уговорите успешно съдружие или разширяване на вашия бизнес, без да се налагат големи инвестиции от ваша страна, особено при ретроградното движение на Меркурий. В отношенията с интимния партньор е най-добре да сте въздържани в изразяване на емоциите, за да си спестите разправиите. Не се надявайте, че ще се отдадете на сексуални изживявания, след като сте създали повод за отдалечаването на любимия.

ЛЪВ

Не е изключено да се наложи да ревизирате и промените бъдещите си планове. Недоразумения в отношенията с вашите делови партньори могат да блокират работата ви. По-добре общувайте с тях в обедната почивка или след като свършите с работата си. Огромна е възможността да се провалите заради умишлено дадени ви погрешни съвети, особено при ретроградното движение на Меркурий. Създайте отново хармония в личните си отношения, след като с женския си инат я разрушихте сами. Докажете на интимния си партньор, че чувствата ви не са се променили.

ДЕВА

Денят е добър за завършване на служебните ви задачи и е изключително неблагоприятен за командировки и сключване на сделки. Начинанията са успешни. Не допускайте прибързани действия. Ако сте на ръководен пост дайте шанс на вашите служители да се изявят с идеите си. Избегнете проблемите в семейството и с интимния си партньор и се отдайте на почивка и развлечения. Вечерта се откажете от компанията на приятели и ако имате до себе си любим, се отдайте на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Блокирайте опитите на ваши колеги да ви отклонят от желаната от вас посока. Завзели сте тяхно пространство и сте засегнали амбициите им, затова се опитват да ви вредят. Възможна е неочаквана и незаслужена агресия от делови партньори, с които сте в отлични отношения. Временна е и скоро ще ви поднесат извиненията си. Не се колебайте да се извините на партньора си, ако сте били изнервени сутринта и сте го засегнали с някоя остра реплика. Няма причини за отказът ви от сексуалните удоволствия, освен ако не си ги създадете сами.

СКОРПИОН

Предпазвайте се от депресия, породена от желанието ви да надскочите собствените си възможности в този ден. По-добре планирайте деня си разумно и бъдете умерени с работата. Делово пътуване ще ви донесе успешни бъдещи сделки. Работата, която сте отхвърлили през деня ви е напрегнала, но сте доволни от себе си. Имате колебания по отношение на чувствата си. Още не сте опознали любимия си. Не бързайте да обещавате брак. Не се доверявайте на декларациите, че сте обичани до полуда и не се отдавайте на прибързан секс.

СТРЕЛЕЦ

Деловите срещи ще проведете с успех, ако не сте прекалено доверчиви и проверявате поднесената ви информация. Завършете служебните си задачи, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Не създавайте проблеми на колегите си като ги товарите с допълнителна работа. В личните отношения контролирайте емоциите си, ако искате да избегнете разправиите, скъпи дами. Бъдете мили с любимите си хора. Вечерта отидете на ресторант, а след като се приберете се отдайте на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Проявата на недоверие и прекалената ви мнителност към вашите колеги е причина за конфликти на работното място. Успехите и провалите ви зависят само от вас, но вие не допускате лесно неуспехите, дори и при ретроградното движение на Меркурий. Наложете си търпение. Очаквайте материални успехи. Приходите идват в момент, когато са ви необходими пари, за да инвестирате. Следобед е възможна разправия с близките ви само защото не са съгласни с вас. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, само ако имате желание и не сте подложени на натиск.

ВОДОЛЕЙ

Денят е и успешен за вас, ако целите да постигнете договореност, която ще ви поведе към нов финансов връх. Заемете се с всичко сами, за да сте сигурни в успеха си. Завършете започнатите сутринта служебни задачи. Бъдете отговорни, ако отново проверявате финансовите си отчети, особено при започналото ретроградно движение на Меркурий. Семейните ви отношения са хармонични, но сте изнервени и можете да си навредите. Вечерта се отдайте на приятни разговори с любимите си хора и на сексуални удоволствия, ако са взаимно желани.

РИБИ

Днес можете само да подгответе договорите за подпис, ако работите в сферата на частния бизнес. Ще сте извор на идеи, без да сте сигурни, че ще бъдат подкрепени от вашите началници и колеги. Начинанията са успешни. Не пропилявайте деня си в размисли дали да ги започнете или да изчакате. По-добре го сторете преди края на месеца. Семейните жени са щастливи в брака и днес ще бъдат изненадани с романтична вечеря. Ако не сте семейни имате възможност да срещнете подходящия партньор, скъпи жени. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньора си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп