Дневен хороскоп на Алена за сряда, 20.11.2019

ОВЕН

Не се поддавайте на искания за промени, които не сте предвидили. По-добре изчакайте и обмислете всички свои идеи в детайли. Склонни сте към конфликти. Пътуванията, ако са наложителни, осъществете с обществения транспорт. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си. След края на работни ден, ако сте закъснели, очаквайте сцени на ревност. Причината е във вашата неразбираема за половинката ти заетост. Не се изкушавайте да обяснявате на партньора си колко сте изморени, защото ще навредите на сексуалните си отношения.

ТЕЛЕЦ

Не е изключен конфликт с ръководството и агресия от страна на непознати хора. Разсеяността ви може да доведе до финансови загуби заради погрешно решение за инвестиции. Не се опитвайте да свършите работата си за по-кратко от определеното време. Възможни са грешки, които трудно ще поправите. Уговорената за вечерта романтична среща, която очаквате отдавна с голямо нетърпение ще ви донесе радост и доволство, но не бързайте да се сближавате, ако познанството ви е ново. Не се вживявайте в своята сексуалност, за да не се провалите.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви ден позволяващ стабилизация. Всичко, което предприемате, трябва да е разумно. Подхождайте реалистично към действителността около вас, за да си спестите провалите. Не пренебрегвайте обичайните си служебни задължения заради срещи и разговори, които не са свързани с работата ви. Радвате се на споделени чувства и не трябва да се притеснявате за личните си отношения, но това не е причина да се отдавате само на професионалните си мечти. Интимният ви живот е хармоничен, а сексът ще ви зареди с нови сили.

РАК

На работното място ще ви възложат задачи, с които не сте сигурни, че ще се справите. Не са ви дали указания и този факт ви затруднява допълнително. Тактът и търпението са ви от полза. Завършете до края на деня започнатото и отложете важните разговори за следобед. Вечерта се усамотете и анализирайте постигнатото. Нормализирайте отношенията си у дома и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас и интимния ви партньор. Сексът ще ви се отрази добре, ако сте се напрегнали на работното място. Изживейте с удоволствие интимните мигове.

ЛЪВ

Разчитайте изцяло на съобразителността си и на възможността да намерите нестандартни начини за разрешаване на проблемите на работното място. Възможни са финансови успехи. Нежеланието ви да проявите разбиране към предложението на колегите си и да промените начинът си на работа е във ваша вреда. С успех ще разрешите досадни семейни проблеми. Не се опитвайте да направлявате семейството си. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните то може да завърши с пламнали чувства и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Ще ви е трудно да се примирите с обидните думи изречени от ваш колега. Не сте готови да простите и затова конфликтите с ръководството и колегите ви са реална опасност, която може да ви навреди. Деловите разговори са неуспешни. Отложете ги. Нереалността на плановете може да доведе до финансови загуби. Проблемите следобед са свързани със семейството и децата. Разправията с партньора ви със сигурност ще прерасне в скандал, ако кажете, че няма как да се приберете рано у дома. Не разчитайте на сексуални удоволствия, ако не сте изяснили отношенията си.

ВЕЗНИ

Не е изключено да пропилеете деня си в разрешаване на семейни проблеми и работата ви да изостане. Не допускайте провал след като сте пожънали небивал успех предишния ден. Успехът си гарантирате, ако сменяте тактиката си според обстоятелствата. Изпълнявайте преките си задължения на работното място. Ако сте се влюбили, но обектът на чувствата ви е зает, рискувате да се сблъскате с грубост или измами. Изневярата и инатливия стремеж към сексуални удоволствия, въпреки видимата заплаха от конкуренцията, ще ви навредят.

СКОРПИОН

Стараете се да общувате с различни хора, сякаш търсите нова среда. Завършете всички започнати занимания и обмислете новите. Не се разсейвайте, за да не загубите напразно времето си. Не очаквайте новина за очаквани плащания. Ще закъснеят. Бъдете предпазливи при делови разговори и срещи. За разлика от професионалните, семейните ви отношения са в криза още от сутринта, скъпи дами. Ядосали сте партньора си още със ставането. Вечерта нервността ви може да се превърне в причина за липса на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Преди да се доверявате на поднесената ви информация я проверете лично. Днес се пазете от прибързани действия. Конфликтите са заради промени на работното място, които не желаете да обсъдите. Очаквайте да получите известие за приходи, които ще ви зарадват защото идват навреме. Деловите срещи са успешни. Звездите не ви съветват да разрешавате лични проблеми, затова по-добре забравите за намерението си в този ден. Не прекалявайте с настояванията си за сексуални удоволствия, ако любимите ви хора нямат желание за тях.

КОЗИРОГ

В този ден сте в добро настроение и е във ваша полза да го запазите, вместо да се впечатлявате от нечия непочтеност. Не проявявайте агресия и не показвайте раздразнение без причина, а и да има преглътнете я. Начинанията са успешни. Не пропускайте добрите възможности, които ви дарява Съдбата. Близките ви отново са разочаровани от вашето отсъствие и назрява поредната разправия. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва разбиране у интимните ви половинки. Трудно могат да ви простят заетостта ви, която ги лишава от вашето присъствие.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете предпазливи към новите си познати. На работното място се предпазвайте от грешки. Страдате заради невъзможността ви да оцените реално характерите на хората, с които се срещате. Не създавайте предпоставка за скандал с ваш инатлив колега. Ако вечерта сте планирали гостуване не ви препоръчвам да пътувате, за да избегнете проблемите с пътната полиция. Личните ви отношения са застрашени от разпад, при това по ваша вина. Не сте сигурни в чувствата си, нито сте убедени, че ви отговарят с чувства. Не се домогвайте до сексуални наслади с хора, които не ви допадат, за да си спестите душевните страдания.

РИБИ

Трудностите, които не сте очаквали, ще ви извадят от равновесие сутринта. Ще се наложи да промените намеренията си, за да се справите със задълженията си. Разговорите за финансова подкрепа ще бъдат удовлетворени, но забравете за начинанията. Стабилизирайте постигнатото до този момент и планирайте първия месец на идващата нова година. Не се надявайте на компромиси с брачната и интимна половинка, особено ако играете двойна игра. Сексуалните ви отношения са причината да се разпилявате на два фронта, но в един момент трудно ще издържите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп