Дневен хороскоп на Алена за сряда, 22.01.2020

ОВЕН

Неприятна новина от финансово естество може да помрачи доброто ви настроение, но бързо ще намерите начин да разрешите проблема. Не давайте заем на ваши роднини, дори и ако държите да съхраните добрите си отношения с тях. Преценете дали имате достатъчно средства, за да се включите безболезнено в нови проекти. Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си.

ТЕЛЕЦ

Налага се да завършите изостаналите задачи. Активността на работното място ви помага да приключите в срок задачите си. Блокирайте опитите да ви пречат и да ви отклонят от преките ви занимания. Ваши съседи искат да им дадете заем. Не го правете, ако не сте сигурни в коректността им или не сте финансово стабилни. Не ви съветвам да спорите с брачния си партньор за битовизми, с които е редно да се справи сам, защото наранявате егото му. Не сте готови за сексуални наслади защото искате партньорът ви да се почувства виновен, но грешите и си вредите на отношенията.

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте позициите си, въпреки трудностите. Справете се с всичките си задължения, за да впечатлите колегите си. Не разваляйте отношенията си с ръководството като отправяте заядливи забележки. Рискувате да провалите намерението им да ви повишат и да ви натоварят с повече отговорности. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност към брачния или интимен партньор. Не се изненадвайте, ако сами сте причината да се лишите от сексуални удоволствия.

РАК

Не ви съветвам да пътувате, дори и ако не сте на работното си място, ако искате да съхраните силите си за важни делови задачи. По-добре е да се заемете с търсене на нови възможности за допълнителна работа. Прегледайте обявите за отдаване на офиси под наем. Днес може да намерите търсеното помещения на отлична цена. Заядливият тон в дома ви би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Разрешете създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на любимия си, за да не се лишите от сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Склонни сте да допуснете в живота си хора, които не го заслужават. Инатът ви и желанието ви да докажете, че сте прави в преценката си, ще ви попречи да ги опознаете. Уви, много бързо ще се разочаровате. Спор с колегите и деловите ви партньори за пари може да доведе до личните ви загуби. Нежеланието да се съобразите с мнението на близките си също ви вреди. Вечерта бъдете с близките си и с любимите си. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в излишък.

ДЕВА

Ако пътувате и сте зад волана бъдете внимателни. Стабилизирайте позициите си на работното място, дори и да ви се струва трудно. Не се противопоставяйте на никого. При провеждане на делови разговори, които не сте могли да отложите, предизвикайте интереса на събеседника си със своята откровеност. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си и от вашия брачен партньор. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Не бързайте да се скриете на работното си място, бягайки от семейни проблеми, които няма как да бъдат пренебрегнати. Застанете срещу причинителите му и го решете. Склонни сте да затънете в депресия, от която трудно ще излезете. Най-доброто лекарство е активното занимание със служебните ви задачи. В личните ви отношения има леко пропукване. Ако сте сгрешили спрямо брачния си или интимен партньор, променете поведението си. Не наранявайте любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Днес са необходими предпазливост и спокойствие в общуването с вашите делови партньори, от които зависи бизнеса ви. Ще си създадете проблеми с роднини, които искат заем. На работното място бъдете активни и не мърморете, ако ви поставят нови задачи. Не позволявайте да ви владеят чувствата. В личният ви живот е спокойно. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните хармонията и разбирателството. Вечерта не пропускайте миговете със семейството и с партньора си, ако не сте го създали.

СТРЕЛЕЦ

Не се съгласявайте да се заемете с отговорностите на колегите си, ако те отказват да бъдат коректни. Не сте им задължени и не трябва да проявявате наивност. Причината за трудностите, които може да избегнете при добро желание от ваша страна, се корени в желанието ви да предприемете прибързано необмислени начинания. Не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашия брачен партньор. Раздялата може да предизвикате сами. Не разочаровайте партньора си с поведението си, за да не се лишите насила от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Необходимо ви е уединение, за да насочите цялото си внимание към разрешаването на проблемите. Бъдете внимателни, ако сте зад волана, защото сте вглъбени в мисли за проявилите се неочаквани трудности. Не си мислете, че ако се оставите в ръцете на Съдбата, ще успеете да се справите без усилие и активна работа до обед. Склонни сте да си създадете проблеми в личните отношения, заради невъзможност да приемете мнението на вашите близки за пътуване. Не спорете и не проявявайте ината си, за да не се окажете без компания тази вечер и да не се лишите както от интимните мигове и разговори, така и от сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не отказвайте да помислите върху направените ви делови предложения. Не давайте прибързан отговор, повлияни от емоцията и от съветите на ваши колеги. Не пътувайте! Не сте достатъчно инициативни и не гоните целите си така, както очакват от вас. Липсата на достатъчно търпение пречи да стабилизирате позициите си. Днес, за разлика от професионалните ви успехи, в личния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии. Ако имате проблеми със секса, със сигурност ще сте обидени и със занижено самочувствие, но не търсете вината само в партньора си.

РИБИ

Може да се наложи да отидете на важна делова вечеря. Внимавайте да не се изложите с някоя обидна квалификация за други гости, която може да срине авторитета ви. Не разчитайте на късмета си, който няма да ви помогне да се избавите от притесненията си. Начинанията са нежелателни, особено ако са плод на внезапните ви хрумвания. Анализирайте внимателно всичко, което се случва в роднинското обкръжение, за да не навреди на личните ви отношения, ако сте семейни или влюбени и готови да създадете семейство. Ако имате проблеми в личните отношения и сексуалния живот, просто преразгледайте поведението си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп