Дневен хороскоп на Алена за сряда, 23.10.2019

ОВЕН

Очаквайте проблеми заради нежеланието ви да признаете собствените си слабости и грешки и да ги отстраните при първа възможност. Очаквайте новина за обещани финансови постъпления. Пазете се от неприятели. Доверявайте се повече на своята интуиция на работното си място. Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали, за да си спестите страданията.

ТЕЛЕЦ

Откажете се от разговорите, които не водят до крайни резултати, ако сте на работното място и не си губете времето да убеждавате хора, които отказват да ви чуят. Работете само до обед и отхвърлете най-важните си задачи, за да избегнете критиката. На работното място се справяте добре. Отхвърлете повече от планираната работа и ще приключите работния си ден доволни от себе си. Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове, ако не сте уморени от работа. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

БЛИЗНАЦИ

Ако имате много работа разправии на работното място са повод за раздразнение, което ще обхване колегите ви. Незначителни и забравени проблеми непрекъснато ще ви напомнят за себе си. Ако не се заемете веднага с отстраняването на трудностите, след време ще ви бъде невъзможно да се справите с новите си проекти. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.

РАК

Не провеждайте предварителни разговори за разширяване на бизнеса или за смяна на работното си място, защото няма да получите подкрепа. Бъдете предпазливи при запознанства. Смелостта ви и търпението са единствените, които ще подпомогнат реализацията на плановете ви. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще са повод само за проблеми.

ЛЪВ

Имате възможност да се справите със задачите си, въпреки трудностите на работното място. Щастието е кацнало на рамото ви. Обмислете идеята си за нова работа и да привлечете нови делови партньори. От вас зависи да не пропускате подходящия момент. Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си и целящи само да ви ядосат, защото на тях нещо им е натежало и се чудят на кого да си излеят агресията. Вечерта се отдайте с удоволствие и на желан и от двама ви незабравим секс.

ДЕВА

Днес ще откриете начина за подобряване на финансовото си положение. Избегнете бъдещ конфликт с ръководството заради прояви на капризи. Ще се засили желанието ви да се противопоставяте на хората от деловото си обкръжение. Не изяснявайте отношенията си. Днес е възможно да се зарадвате на ново неочаквано запознанство, мили дами, а несемейните може да открият в него очакваната половинка. Не се впускайте в изневяра, привлечени от чара на свой колега, защото сексът, дори и ако ви е приятен, ще е повод за бъдещи неприятности.

ВЕЗНИ

Промените на работното място ви позволяват най-накрая да завършите отдавна започнати задачи. Не отказвайте помощ, ако колегите ви я предложат. Бъдете аналитични и честни към себе си. Признавайте грешките си. Заемете се с рутинните си, макар и не особено приятни професионални задължения. Обсебени сте от мисълта за любимите си и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

СКОРПИОН

Ще се сблъскате с трудности които сте предизвикали сами. Засиленият стремеж да съхраните материалните си придобивки ще предизвика неприязънта на околните. Въпреки желанието ви да се заемете с новите си задачи, по-добре завършете изостаналите. Ще си спестите проблеми с ръководството. Не надавайте ухо на клеветите, свързани с личните ви отношения, които се разпространяват от съседи и добронамерени роднини. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.

СТРЕЛЕЦ

На работното място ви очакват разправии с колегите ви, въпреки че не сте ги предизвикали с нищо, но явно изнервени че се налага да работите. Не споделяйте плановете си, защото ще ви провалят заради бликналата завист. Работата няма да ви достави удоволствие, но нови познати, ще ви отворят очите за нови професионални възможности за изява. Възможни са проблеми в семейството или с интимния ви партньор, ако сте се поддали на настроенията си и не сдържате нервите си. Не правете прибързани изводи. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания.

КОЗИРОГ

Завистта на неприятели не ви оставя ви подтиска и пречи на ползотворната ви работа. Не е изключено влошаване на материалното ви състояние поради ваши грешки. Не отказвайте помощ от приятели и роднини. Възможни са конфликти с колегите ви. Разумните действия ще ви помогнат да ги предотвратите. Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

ВОДОЛЕЙ

В този ден сте напрегнати и склонни към заяждане, ако сте на вашето работното място. Избягвайте новите запознанства. Неочаквани събития могат да променят професионалните ви планове. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни. Въпреки нежеланието ви отхвърлете най-важните си задачи, за да ви зарадват приходи. Тези от вас, които са семейни да не изневеряват. Необвързаните, които имат сериозна връзка да не бягат от интимните мигове. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство.

РИБИ

Ще изпитате желание да творите. Успехът е със занимаващите се производство, които ще реализират добри печалби, осолено в сферата на козметичната индустрия. Деловите предложения водят до бъдещо подписване на изгодни договори. Не надценявайте силите си и не се захващайте с работа, която ще ви натовари и притесни. Приходите може и да не ви купят здраве. Личните отношения са проблемни, заради опитите ви за пореден път да наложите мнението си и да не изслушвате близките си. Опитвате се да властвате и в леглото, но сте виновни сами за отдалечаването на интимния ви партньор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп