Дневен хороскоп на Алена за събота, 02.11.2019

ОВЕН

Искате да отложите служебни задачи, за да пътувате в почивния ден. По-добре е да се откажете, защото ще пропуснете важни срещи, които ви носят бъдещи материални успехи. Не е изключено точно днес да ви направят предложение за изгодна инвестиция, но бъдете внимателни с решението си, защото Меркурий е ретрограден. След работа се приберете у дома. Вечерта бъдете сред семейството си и с брачния си партньор. Не канете гости, за да не изнервите обстановката. Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади.

ТЕЛЕЦ

Емоцията властва над вас в този почивен ден и не ви позволява да се справите с деловите с задължения. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже неочаквано появил се ваш делови партньор, с когото сте работили в недалечното минало и сте съхранили добрите си отношения. Не я отказвайте. В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение и оправдание, че имате много работа. Не се опитвайте да измисляте причини, а потърсете компромиса между заетостта ви и семейните отговорности. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден вземете активно участие в дейност, свързана с членството ви в международна организация. Въпреки доброто ви желание да сте полезни, преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със злостни подмятания вместо с благодарност. Начинанията са успешни, ако при ретроградния Меркурий не се изхвърляте с големи обещания, които няма да изпълните. Нямате намерение да се извините на интимния си партньор, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза, която ще продължи толкова дълго, колкото ще проявявате женския си инат.

РАК

Заниманията с фотография или друго ваше хоби, в сферата на изкуството ще ви доставят удоволствие в този почивен ден. За да се справите със задълженията си на работното място не спорете инатливо с колегите си дори и ако ви правят забележки. Приемете, че се заяждат заради техни вътрешни конфликти, които не могат да споделят, но и вие не бива да любопитствате. В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си насила, можете да избегнете лишаването от сексуални мигове.

ЛЪВ

Срещите с деловите ви партньори са приятни и полезни, а този почивен ден ще ви зарадва с отлични резултати и постигнати споразумения. На работното място се справяте отлично, особено ако не пропуснете да завършите задълженията си без странична намеса. Отложете инцидентните срещи и разговори, които не само ще ви притеснят, но и нямате полза от тях. Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимния си партньор или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса.

ДЕВА

В почивния ден не се занимавайте с натоварващи ви задачи, от които полза няма, а и не са ваше задължение. Не съсипвайте отношенията си с ваши партньори, които могат да са ви полезни в бъдеще. Осъществете делово пътуване, ако сте сигурни, че ще ви донесе добри приходи в следващите седмици. Очакват ви успех и признание, въпреки трудностите на работното място. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви, а и вие не сте от хората, които споделят с подробности случващото се и затова трудно може да ви се помогне. Сексуалните ви отношения се възстановяват.

ВЕЗНИ

Отхвърлете ежедневните си задължения, въпреки че деня е почивен. Вашата проницателност продължава да учудва хората от деловото ви обкръжение, въпреки че сте се доказали като отлични анализатори. Очаквайте успешни разговори. Отговорността към служебните ви задължения е гаранцията за успех на вашите начинания. Не рискувайте. Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости или на ресторант с вашите партньори и семейството си. След вечеря се отдайте на интимни удоволствия. Ако нямате до себе си любим, по-добре не рискувайте с интимност със случайни партньори, само защото не искате да сте сами.

СКОРПИОН

Денят е почивен, но е добър за творческа дейност, ако сте хора на изкуството, защото ви позволява да създадете впечатляващи творби. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата. На работното място се справяте успешно. Имате възможност да подобрите материалното си състояние. Бъдете предпазливи, особено ако се налага да ремонти и вие по женски искате да сте полезни! Приемете, че това е работа на партньора ви. Вечерта прекарайте сред семейството си. Пригответе вкусна вечеря. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите.

СТРЕЛЕЦ

Трудности неочаквано ще наложат да промените плановете си за почивния ден, което напряга отношенията ви и у дома. Проявете мъдрост и въздържаност. В състояние сте да разрешите делови проблеми. Следобед сте във форма, въпреки препятствията по пътя си. Работата ви спори, независимо от напрежението. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачния си партньор, а ако имат стабилна интимна връзка да не прекаляват с ревността си. Несемейните да очакват познанство, ако имат вече връзка - романтична среща и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас в почивния ден дори и при ретроградното движение на Меркурий. При делови срещи и провеждане на разговори се опитайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са полезни. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за големи капиталовложения, за да не си създадете неприятности. Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Не допускайте бързо до плановете си делови партньори, с които се запознавате днес, в почивния си ден, защото може да се окажете предадени и измамени с пари. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със собствено производство, успехът е с вас при крайна предпазливост. Не е желателно да пътувате. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Чувствате се неразбрани, защото не са готови да приемат, че са необходими свободни средства за ремонта, които искат да направите. Помислете дали не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимния си партньор да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс.

РИБИ

Не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви в почивния ден. Неочаквано ще се променят отношенията ви със стари делови партньори. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, затова се отдайте на рутинните си задължения, ако сте на работното си място. В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да ви се подчинят и се срещат с неподходящи приятели. Обърнете им внимание и със спокойствие разрешете проблемите, които ви притесняват. Любовните ви отношения са в криза, ако сте все още не сте семейни. Престои ви раздяла заради несходство в темперамента и сексуалния живот.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп