Дневен хороскоп на Алена за събота, 09.11.2019

ОВЕН

Избягвайте срещите и запознанствата в почивния ден. Внимавайте, защото в заблудата си, че са коректни бъдещи партньори и ще работите в хармония, рискувате да ги допуснете близо до себе си. Скоро ще съжалявате за наивността си. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път, за да избегнете разочарованията. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания.

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен и не е благоприятен за работа в съдружие. Съветът ми е да бъдете внимателни, за да не ви провалят вашите колеги заради липса на знания, което не сте подозирали. Завършете започнатите задачи. Обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси и не пропускайте да поднесете вашите идеи и мнение за промените, които са неотложни. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления за семеен празник, които ви предстои след броени дни. Вечерта си останете у дома. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Сутрешните часове в този почивен ден са натоварени и напрегнати, ако сте на вашето работно място. Ще се занимавате с неприятни и неочаквани служебни проблеми. Всяка задача, изпълнена в рамките на деня ви носи приходи. Деловите предложения ви носят загуби, ако не са добре обмислени. Не бързайте да ги приемате. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор, появило се внезапно и без причина. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие.

РАК

От сутринта не ви липсва желание за работа, въпреки че деня е почивен, но си наложете търпение и умереност. На работното място ви изслушват внимателно. Не разчитайте, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза. Вършете рутинните си задължения, за да си спестите проблеми с колегите. Не е желателно да сядате зад волана. Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади.

ЛЪВ

Днес, в почивния ден, сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност само защото сте решили да надскочите възможностите си. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние, но бързайте да влагате парите си, защото Меркурий е ретрограден. Деловите срещи и разговори са разочароващи, ако сте инатливи. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Овладейте емоциите си. Очаквайте запознанството от преди дни, днес да ви изненада с незабравимо романтично приключение, ако не сте семейни. Поставете успешно начало на стабилизиране на личните ви отношения и сексуалния ви живот, ако сте семейни.

ДЕВА

Овладейте порива си към импулсивни и прибързани действия, които ще ви навредят не само в почивния ден, а и до края на месеца и на годината, особено при ретроградното движение на Меркурий. На работното място покажете най-доброто от себе си, ако искате да получите признание. Деловите разговори ще бъдат успешни. Общуването ви доставя удоволствие. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии.

ВЕЗНИ

Денят е почивен ви позволява да се срещнете с хора от деловите среди, с които можете да си сътрудничите успешно, но Меркурий е ретрограден и забранява подписване на договори. Ако не сте прекалено чувствителни и работите активно и уверено, ще се радвате на успех. Пътуване, дори и при валежи, ще бъде успешно. Поднасяйте на околните само тази информация, която е лесно смилаема, дори и от лаиците. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, зависи от вашето поведение.

СКОРПИОН

Въпреки че сте обидени на близките си, сутринта в почивния ден си наложете търпение и въздържаност. Задълженията на работното ви място са много. Постарайте се да отхвърлите най-неотложните задачи с приоритет, за да не ви налагат преди края на годината. Проявете такт и бъдете коректни към колегите си. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро, ако не сте семейни или ако бракът ви не е щастлив. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Вашия новаторски подход ще бъде възприет добре от колегите и началниците ви, стига да го поднесете подобаващо и без агресия в този почивен ден. Очаквайте известие за приходи. Деловите срещи са успешни. Не налагайте мнението си с агресия. Откажете предложения за инвестиции, ако нямате свободни средства. Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с желанието си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни, ако сте зад волана в почивния ден, разсеяността ви вреди. На всяка цена отложете деловите срещи и разговори, за които не сте подготвени. Няма да бъдат успешни. Преценете дали трябва да се съгласявате на делови запознанства. Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора.

ВОДОЛЕЙ

Неочаквано за вашите планове трудностите по пътя ви няма да са малко в почивния ден. Имате достатъчно сили да отхвърлите задачите си, но не бива да разчитате на помощ. Справете се сами, за да няма злонамерени подмятания колко са ви помогнали. Не се притеснявайте за финансите си, защото в момента имате начин да подобрите материалното си състояние. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади.

РИБИ

Ще осъществите с лекота плановете си за днес, въпреки, че чувствителността ви е прекалено изострена в този почивен ден. На работното място се справяте добре, независимо от личните ви проблеми. Не отказвайте предложената помощ. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати на работното си място. Следобед сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си, мили жени. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп