Дневен хороскоп на Алена за събота, 19.10.2019

ОВЕН

Денят е почивен, но е благоприятен за пътуване, свързано с начало на нови занимания, особено ако е зад граница. Не го пропускайте. За ваша радост ще се подобри материалното ви състояние. Разчитайте на помощ от деловите си партньори. Полезни са промените на работното ви място. Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви подтикнат към нови запознанства, но във ваша вреда. Не одобряват интимната ви връзка. Опитите им да ви обвържат с нежелан от вас партньор ви депресират, но сте в състояние да ги блокирате.

ТЕЛЕЦ

Погрешната представа, която сте си създали за хората около вас, ще доведе до финансови загуби в този почивен ден. По независещи от вас причини може да пропуснете подписването на печеливш договор. Съветвам ви да не губите самообладание, ако се налага да спорите с колегите си. Постарайте се да оправите отношенията си, ако сте ги обтегнали. В разговорите с любимите ви хора не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина.Не се колебайте да докажете колко сте всеотдайни в чувствата си и си доставете незабравими сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Задължително запазете своите мечти и планове в тайна от странични хора, които срещате неочаквано в почивния ден. Очаквайте приходи, с които ще разрешите проблемите, възникнали в последно време. За вас и днес е от значение да запазите самообладание и смелост, ако неприятели се опитват да ви провалят. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

РАК

Пътувайте, ако в почивния ден имате отдавна уговорени неотложни делови срещи. Очаквайте получаването на пари, за отдавна завършени проекти, които умишлено отказваха да ви платят. Ще се наложи да отдадете времето си изцяло на работата си и на деловите си срещи. Концентрирайте се в задълженията си и успехът няма да ви изостави. В личният живот може да настъпи охлаждане на чувствата, заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

ЛЪВ

Емоцията в почивния ден отново вреди на отношенията ви на работното място, които и без това успяхте да развалите. Не допускайте нови грешки в поведението си към вашите колеги. Време е да разберете, че и вие правите не веднъж грешки, и че трябва да приемате спокойно отправената ви критиката. Ревността ви е надхвърлила позволените граници и ви пречи да прецените правилно чувствата си. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

ДЕВА

Начинанията в този почивен ден са успешни, ако не сте прибързани и не допуснете грешки. Не спорете с колегите си и не се карайте с никого заради собственото си недоволство. Отложете деловите си срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, ако дейността ви е свързана с парични преводи и подписване на финансови документи. Влюбени сте, но и неуверени в чувствата си. Отново рискувате да изневерите, само за да изпитате силата им, но ще си навредите. Ако изневярата се състои само в обяд или вечеря, не е фатално, но не си позволявайте сексуален контакт.

ВЕЗНИ

Обърнете внимание на служебните си задачи, ако сте на работното място в почивния си ден. Не взимайте важни решения. В материално отношение ще постигнете успехи. На успех могат да разчитат всички, занимаващи се със собствен бизнес и с търговия. Имате възможност да попълните банковата си сметка. Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Желанието за сексуални наслади с друг партньор е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор.

СКОРПИОН

В почивния ден не позволявайте на емоцията да властва над вас, над мислите, над думите и над и успехите ви! Съхранете постигнатото до момента. Откажете се от начинанията. Не взимайте прибързани решения и избягвайте грешките, водещи до финансови загуби. Не се вживявайте в критиката на хората около вас, ако ви е полезна и си направете верните изводи, за да продължите уверено напред. В интимните отношения се радвате на приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

СТРЕЛЕЦ

Ще се изненадвате от разправии, заради прибързани решения, породили грешки на работното място в почивния ден. Без особени усилия ще се справите с основните си задачи преди края на работния ден. На работното място разчитайте на помощ от страна на колеги и приятели. Не отказвайте съвети от роднини. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование заради опитите на неприятели да блокират личния ви живот. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че сексуалният ви живот с тях е удоволствие за вас.

КОЗИРОГ

Новите ви планове обещават не малки финансови постъпления, въпреки почивния ден, само ако проведете трудни според вас, но успешни разговори и срещи. Бъдете търпеливи и не проявявайте агресия. Не споделяйте намеренията си с колеги, които не ви обичат, защото ще привлечете вниманието на неприятелите си. Трудностите са преодолими. Денят е благоприятен за вас, скъпи жени. Съдбата им обещава нови романтични запознанства. Опитайте се да изгладите отношенията си с любимите си хора, особено ако снощи сте получили отказ за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не проявявайте амбиция за нов професионален път и забравете за опитите да смените работата си. Отношенията на работното ви място се стабилизират. Ще ви предложат повишение на заплатата. Недобронамерени съвети ще окажат негативно влияние на работата ви. Бъдете внимателни с деловите срещи и разговори. Разчитайте на себе си. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, днес можете да срещнете подходящия партньор. Помислете си дали това е мечтаното от вас щастие. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанието им в леглото.

РИБИ

Денят почивен и е благоприятен за рутинна работа. Начинанията са свързани с трудности, които ще предизвикат бъдещи финансови загуби. Не рискувайте, само защото някой ви убеждава в противното! На работното място са възможни грешки, породени от използвана информация, водеща до финансови загуби. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това е още един повод за разправия. По-добре не ги пропускайте.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп