Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

ОВЕН

Ако в почивния ден ви предложат да се заемете временно с отговорна задача, ще я приключите бързо, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Не е добре да обмисляте и обсъждате точно днес смяна на професията си или работното си място, защото не му е дошло времето, а и ви липсва професионална квалификация. Вечерта се отдайте на заслужена почивка и на развлечения. Любимите ви не са във възторг от професионалните ви планове, защото ще имате по-малко време за тях. Няма как да ги убедите да приемат промените на работното ви място, след като са сметка на общото ви лично време. Конфликтите са ви гарантирани.

ТЕЛЕЦ

Отново сте на висота в отношенията и общувате с лекота с вашите колеги, въпреки че деня е почивен, а дори и с тези хора от обкръжението ви, които често ви се противопоставят. Очакват ви делови предложения и успешно завършване на работата. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени делови решения, за да избегнете грешки. Зачитайте мнението на любимия си и чувствата ви ще пламнат с нова сила. Радвате се на споделени чувства, които са гаранция, че ще изживеете поредната незабравима нощ на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Избегнете напрежението в този почивен ден и ограничете срещите си до минимум. Избягвайте случайните запознанства, които ще ви натоварят ненужно с техни страхове и проблеми. Отхвърлете задачите си в ранния следобед. От умерената ви активност на работното място днес зависи успешното приключване на този месец, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Любимите ви са изненадани от ранното ви прибиране у дома, въпреки че сте управителки на ваш бизнес. Създайте си приятна романтична обстановка и се отдайте на чувствата си.

РАК

В почивния ден не отказвайте предложената ви допълнителна работа, ако ви носи добри приходи, след като ви предстоят сериозни разходи в края на месеца. Във ваша полза е да работите без мърморене. Всички, които не са убедени, че са оформили счетоводните си документи, да се заемат още днес с тази задача, за да избегнат проблемите при ретроградния Меркурий. Възможни са затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите ви. Постарайте се да се концентрирате в положителни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си честолюбие.

ЛЪВ

Сутринта в почивния ден сте агресивни с близките си. И вие не знаете защо сте ядосани още със ставането си, но си търсите жертва за да излеете гнева си. Вашата самоувереност дразни вашите колеги, ако сте на работното място. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията си. Не се изкушавайте да рискувате, няма причина да сте губещи. Семейните отношения и тези с интимната половинка са хармонични. Не пропускайте романтичните мигове. Сексуалният ви живот е такъв, за какъвто винаги сте си мечтали. Отдайте се на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Проявата на щедрост в този почивен ден е във ваша вреда не само защото няма да ви върнат парите, а и защото ще си спечелите омразата на хората, които са ви ги поискали. Няма да оценат стореното добро, но завистта им ще бликне, че давате помощ на мига. Следобед бъдете организирани и отговорни към работата си, заради ретроградния Меркурий, въпреки че никак не ви се работи. Ако сте решили да дадете израз на отдавна таени чувства, можете да го сторите без колебание. Интимните ви партньори са в очакване на приятни сексуални мигове.

ВЕЗНИ

Дали сте обещание в почивния ден да се справите с професионалните си задължения. Събитията през деня може да променят плановете ви, но не бива да се безпокоите. Необходима е предпазливост. Ако сте изнервени и избухливи на работното място ще си попречите сами при реализацията на плановете ви за края на седмицата. Семейните жени да не се надяват на романтична вечеря, ако са решили да се приберат по-късно от обещания час. Необвързаните да не пропускат запознанствата, защото може да ги ощастливи среща с подходящ партньор.

СКОРПИОН

В почивния ден приемете трудностите като предизвикателство и докажете, че не се притеснявате от тях. Ако се налага да работите активно, заради спешни задачи, сторете го до обед. Не се опитвайте да доказвате професионализма си, като се заемете със задачи, които не са ви по силите и възможностите. Дайте си задължителна почивка вечерта. Разсейте още днес на всяка цена съмненията, че сте изневерили, за да си спестите по-нататъшните неприятности, скъпи семейни жени, а също да го сторят и тези от вас, които имат сериозна връзка, но са събудили съмнение в изневяра.

СТРЕЛЕЦ

Начинанията няма да бъдат успешни, ако и в почивния ден допускате едни и същи грешки и съзнателно отказвате да ги поправите. Подхождайте разумно към проблемите си, без значение от какво естество са. Не се преуморявате с работа, оставайки на работното си място до късно вечерта. Днес е възможен край на романтична връзка, но причината може да е във вас самите и да очаквате тази развръзка. Мили жени! Не е изключено да се сблъскате с нежеланието на партньора си за сексуални удоволствия и при стабилни отношения.

КОЗИРОГ

Заемете се с професионалните си задължения, въпреки почивния ден. Не давайте заеми, защото рискувате да загубите парите си, а след това виновните ще са около вас, въпреки че вината си е само ваша. Хубавото настроение и очакваните промени ще ви помогнат да разрешите семейните си проблеми и тези, свързани с професионалния ви живот. Вечерта посветете на семейството си. Ако не сте семейни, излезте с приятели. Може да срещнете подходящия партньор. Не пропускайте сексуалните удоволствия, въпреки че сте уморени от напрежението през деня.

ВОДОЛЕЙ

Обзели са ви нереални мечти за материално благополучие, които са естествена част от почивния ви ден, защото току виж се превърнали в реални. Деловите срещи и пътуванията ще бъдат неуспешни, защото сте разсеяни. Въпреки желанието ви да се заемете с новите си задачи, по-добре завършете изостаналите. Ще си спестите проблеми с ръководството. Любимите ви разчитат на вашето обещание да излезете на вечеря с общи приятели. Не ги разочаровайте. Вечерта се отдайте на заслужена почивка, сексуални удоволствия и интимни мигове.

РИБИ

Бъдете предпазливи в начинанията в почивния ден. На работното място може да блеснете със знания и възможности, ако не се разсейвате. Очаквайте приходи, които не бива да харчите веднага. Скоро ще ви трябват спешно пари за разплащания. Не прекалявайте с претенциите си към вашите близки и не се опитвайте да бягате от задълженията си у дома. В личните ви отношения хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към близките си. Сексуалните удоволствия не влизат в плановете ви за вечерта, но пък си заслужава да ги включите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп