Дневен хороскоп на Алена за събота, 23.11.2019

ОВЕН

Ще изпитате желание в почивния ден да се скриете, да се отдадете на себеанализ, за да прецените какво постигнахте през изминалата седмица. За съжаление служебните ви задачи не търпят отлагане. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, защото ви гарантира добри приходи в началото на тази седмица. Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно. Проявите на ревност са забранени в този ден, а и ви лишават от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Време е, въпреки че деня е почивен, да планирайте грижливо бюджета си и за първата половина на идващата година. Но проявявайте щедрост, защото скоро ще имате нужда от пари и ще съжалявате, че сте били неблагоразумни. Днес се срещнете и поговорете с ваши колеги извън работното място. Така някой няма да ви притеснява и ще получите желаната информация. Личните ви отношения, мили жени, изискват да сте женствени, чаровни и по-отговорни към интимния си партньор, за да не страдате в самота. Не създавайте повод за отдалечаването му и за липсата на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Ще се ядосате в почивния ден, защото ще получите отказ от ваш приятел на когото разчитате и сте помолили да ви помогне, но той е появил егоизма си и завистта си към вашите бъдещи успехи. И без него ще сте блестящи. Трудностите са причина да се справяте по-бавно със задачите си, но успехът няма да ви изостави. Бъдете отговорни към работата си! Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни и ще приключат или пък ще възстановят отношенията ви, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете интимност и секс, ако сте твърдо решени на раздяла.

РАК

Работете задълбочено и отговорни в почивния ден и не отказвайте предложенията за помощ. Ще се справите успешно с всичките си задължения. Промените и пътуванията са успешни. Обогатете се с нови знания. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с брачния си или интимен партньор и да се лишите от сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Днес, въпреки че деня е почивен, сте заредени с оптимизъм и желание да изясните недоразуменията на работното място. Стабилните отношения ви гарантират подкрепа от страна на ваши делови партньори. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни и ще стане причина за разправия с колегите ви, ако решите, че сте уверени в правотата си. Очертават се проблеми в личните ви отношения, мили жени, ако пренесете професионалните разправии и недоволството от колегите си върху вашите близки. Сексуалният ви живот изисква активност и от ваша страна.

ДЕВА

Действайте организирано и целенасочено. Днес, в почивния ден, сте в отлична форма. Въпреки този факт не отказвайте помощ, ако искате да се справите без проблем с работата си. От вашата упоритост зависят успехите ви на работното място и бъдещите ви професионални планове. Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако вие самите имате гости, нагостете ги с приготвени от вас вкусотии и ги изпратете по-рано. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Деня е почивен и не е добър за преглед на документи. Не отказвайте пътуване, дори и ако се налага да ви заместят на работното място. Справяте се отлично с професионалните си задължения. Прибързаността е забранена. Увеличете приходите си. Не се колебайте и проведете важните служебни разговори. Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимния си партньор.

СКОРПИОН

Постигнете стабилност на работното място, въпреки че деня е почивен. Имате възможност да завършите доходни задачи. Радвате се на успех и признание. Оценката, която ще получите днес е от значение за новите ви проекти и за материалното ви състояние. Личните ви отношения са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна, която вие, жените, знаете как да предприемете и да е безболезнена. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи през последите дни.

СТРЕЛЕЦ

Имате нужда от подкрепа на вашите планове, но и шанс за възход в почивния ден. Не предявявате прекалено високи изисквания към колегите си. Деловите разговори са успешни. Пазете се от прикрити недоброжелатели. Бъдете внимателни към новите делови запознанства. По-добре ги отменете. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за ненужни според вас покупки. За да ви отмъстят партньорите ви, може да ви лишат от вечеря, последвана от интимни мигове и секс, което ще ви разочарова, защото сте настроени за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Ще получите добро заплащане, след като работите активно и задълбочено в почивния си ден. Очаквайте промени и приятни новини, свързани с материални успехи. В лошо настроение сте във втората половина на деня, но ще го преодолеете. Отложете деловите срещи и разговори. Вашите близки искат да са заедно с вас вечерта. Не ги пренебрегвайте заради заетостта си. Приберете се навреме и пригответе вечеря. Ако не го сторите поведението ви може да ядоса любимия ви, да се изпокарате и да се лишите от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Днес, в почивния ден, сте избухливи и заядливи. Въпреки намерението ви да не работите, се налага да се заемете с преките си професионалните задължения. На работното място завършете започнатото. Начинанията са нежелателни. Настроението ви е променливо и води до грешки. Не се поддавайте на увещанията на вашите близките си да започнете ремонт в дома си, като от вас се искат парите от семейната сметка. Децата ви изнервят с исканията си, защото сте уморени. Вечерта се усамотете и ако не сте постигнали съгласие, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

РИБИ

Използвайте възможността да промените нещо в живота си и да го направите по-добър, въпреки че деня е почивен. Рутинните занимания ще ви помогнат да се освободите от напрежението. Не планирайте срещи с приятели и не спорете с никого. Отложете деловите разговори и оставете начинанията за друг ден. Вечерта ще изживеете романтична среща. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път. Прекалили сте и партньорът ви не вярва на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Бракът ви е пред разпад.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп