Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 05.12.2019

ОВЕН

Налага се упорито да отстоявате възгледите си и да защитите интересите си. Сторете го, за да не измените хода на събитията във ваша вреда. Очаквайте материални успехи, но ако получите пари ги съхранете. Следобед забравете за намерението си да обещавате, че влагате част от полученото в необмислени сделки, защото сте в губеща позиция. Нежеланието ви да разберете партньорите си е причината за раздразнителност и агресивно поведение и ще предизвика сериозни конфликти в семейството ви. постарайте се да не ги допускате пред края на годината.

ТЕЛЕЦ

Материалните ви успехи привличат желаещи да се срещнат с вас. Не планирайте деловите си срещи в този ден. Не взимайте важни делови решения, ако са свързани с финансиране на проекти. Не са изключени грешки на работното място, заради неправилната ви оценка доколко са надеждни партньорите ви. Рискът от проблеми в личните отношение съществува, ако закъснеете за уговорената среща. Не се изкушавайте от инцидентен сексуален контакт, защото сте податливи на инфекции на половите органи и вие скъпи дами рискувате да се лишите от възможността да създавате потомство.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте трудности и конфликти, заради собствената ви невъздържаност и нежелание да приемете мнението на колегите. Не проявявайте безпричинна агресия заради материалните си стремежи. Понякога се налага да отстъпите, особено когато е във ваша полза. Желанието ви за професионални успехи е зависимо от поведението ви. Спокойствието в дома ви е най-доброто лекарство срещу умората. Приберете се и си почивайте. Ако имате намерение да се отдадете на интимни мигове ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси заради сексуален провал.

РАК

Засилва се стремежът ви към промени, водещи до успехи, ако не решите да се откажете да ги предприемете. Обмислете началото на нови занимания. Претоварването с непосилна работа е във ваша вреда и ще ви изложи. Прибързаността е нежелателна, особено ако е свързана с разговори за сериозни инвестиции. Не уговаряйте романтична среща, ако сте без настроение. Последствията могат да бъдат неочаквани заради желанието ви да анализирате действията и недостатъците на партньорите си и непрекъснато да ги критикувате.

ЛЪВ

Стабилизирайте отношенията си на работното място. Поемете нови отговорности в службата. При възможност пътувайте, гостувайте на приятели или колеги и проведете планираните за деня делови разговори. Намерението ви веднага да подпишете договорите за бъдеща дейност може да бъде причината за провал. Близките ви очакват да се приберете за вечеря, както сте обещали. Сторете го, за да избегнете ново напрежение. Откажете се от мечтите за сексуални удоволствия, ако не сте преодолели кризата в отношенията си.

ДЕВА

Внимавайте да не пропуснете добрите възможности за финансиране и планирайте целия месец, за да не се натоварите до физическо изтощение. Съгласете се на предложение за сътрудничество, ако не е свързано с рисковани инвестиции. Очаквайте финансови постъпления от участието ви в голям проект. След края на работния ден, уморени и изпълнени с намерение да си почивате, ще научите приятна новина, свързана с личния ви живот. Може да е за съгласие са брак или за дете, което е на път. Не пропускайте да се насладите на незабравими сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Задълбочете се и не позволявайте на никой да ви отклони от задачите ви. Имате възможност да започнете нови задачи около обед. Изчакайте търпеливо. Изпълнени сте с противоречия. Една част от тях са свързани с работата ви, а друга с факта, че сте склонни пасивно да гледате какво става около вас. Не изневерявайте, дори и само с флирт, който според вас е невинен, но ще нарани интимната ви половинка и може да доведе до разправия и отдалечаване. Сексуалният ви живот не е хармоничен и ви притеснява, защото смятате, че не сте харесвани.

СКОРПИОН

Ще осъзнаете, че в този ден на работното ви място цари хаос и ви изнервя. Проверете всички разпореждания, които са ви дали и се заемете със задълженията си. Предстои ви да стабилизиране завоюваните позициите. Търговците ще жънат успех. Всичките си идеи можете да осъществите с помощта на доверени хора. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, защото сексуалните удоволствия ще ви излязат през носа още тази вечер.

СТРЕЛЕЦ

Не се заблуждавайте, че са ви направили изгодно делово предложение. От сутринта се сблъсквате с трудности, породени от емоционалните ви реакции. Примирете се, че около вас има и некоректни хора. Допуснатите грешки са свързани с ваши професионални претенции и изисквания, които явно не са преценени правилно. Нежеланието да разберете интимните си партньори е повод за разправии у дома, които ще ви напрегнат и изнервят. Не реагирайте прибързано и импулсивно, за да не отдалечите мечтаните сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Промените зависят от вас. Напрегнати сте, но този факт не пречи да ги превърнете в положителни. От вас се изисква да сте предвидливи, за да не хлътнете в рисковани сделки. Ядосвате се заради трудности при общуването с деловите си партньори, които са ви дали неизпълними обещания. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще ядосате близките си и заради вашето предателство ще се развихри скандал и отказ от сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви обичайната за деня рутинна работа, но комбинирана с много емоции заради вашите колеги. Постарайте се да не са негативни, за да избегнете депресията и служебните проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Подписаните договори може и да не са печеливши, ако не сте ги прегледали внимателно. Вечерта за ваша изненада се чувствате най-добре сред близките си и спокойствието на своя дом. Отложете поканите за гостуване, вечеряйте и си почивайте. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си.

РИБИ

Предстои ви успешен и изпълнен с положителни емоции ден. Време е да докажете на колегите си, че новите ви идеи са реални и лесно осъществими, дори и ако откажат да ви помогнат. Ще получите мечтаното признание. Поднесете идеите си на ръководството и изчакайте търпеливо да ги одобрят. Не са изключени проблеми в личния живот, които са породени от новото ви романтично увлечение, което не отговаря на вашите надежди и очаквания. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп