Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 12.12.2019

ОВЕН

Ще имате успех ако се въоръжите с търпение и си наложите спокойствие. Емоционалните ви реакции ще засилят желанието на неприятели да ви навредят. По-добре откажете командировката, дори и да е примамлива и печеливша, ако ви пречи да се справите с професионалните си задължения. Бъдете внимателни с хората, които обичате и на които държите, особено към близките си. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете хармония в личните отношения, ако все още не сте семейни и да се отдадете на сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Бъдете предпазливи в разговорите на работното място и внимателни към новите си познати. Ще ви е трудно да убедите вашите близки, а и колегите си, че са необходими промени в обща полза. Занимаващите се с производство на хранителни продукти да очакват проверки. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Не се отказвайте от романтична среща, ако все още търсите голямата си любов. Не пропускайте личния празник на ваш приятел. Ще се зарадва на поздрава ви, дори и да не отидете лично. Вашите половинки ще бъдат щастливи, ако не пропуснете сексуалните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Проведете разговор, който отложихте през изминалата седмица. Не забравяйте да поставите условията си, за да не навредите на работата си, особено ако сте на ръководен пост. Завършете започнатите задачи. Внимавайте при подготовката на финансови документи. Не е изключено да разрешите важни семейни и лични проблеми, но условието за успех е да запазите спокойствие. Сексуалните ви отношения все още са проблемни и не сте активни, но е време да промените това положение, за да не подтикнете половинката си към изневяра.

РАК

На работното място запазете мълчание, за да не си създадете неприятности с критиката. Ще научите за финансови постъпления, част от които са лично за вас. Промените са благоприятни. Прекалената ви задълбоченост води до разсеяност и невъзможност да чуете предложенията на колегите си. Проблемите ви в късния следобед са свързани със семейството, но и неприятните разговори носят полза и стабилизират отношенията ви. Не се гответе за сексуални изживявания, ако сте уморени, по-добре се отдайте на почивка и сън.

ЛЪВ

На работното място запазете спокойствие и отхвърлете рутинната си работа, въпреки че няма да ви е приятно да слушате критика без причина и упреци от вашите началници. Приключете задачите си до обед, а следобед се срещнете с колеги. В този ден са възможни проблеми с личния ви автомобил. Посетете сервиз и го оправете, ако ви предстои пътуване зад граница. Общуването с околните, дори и с най-близките ви е затруднено, заради желанието ви да спорите и да налагате мнението си. От вас зависи дали ще изживеете романтични мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Очертава се възможност за бърз подем в материално отношение, но веднага ще се намерят хора, които да ви предлагат да инвестирате печалбата си. Нови запознанства са основа за бъдещите ви успехи, но и за провал, ако сте доверчиви. Отложете планираното пътуване, заради невъзможност да изоставите задачите на работното място. Не давайте информация за личния си живот, за да не се възползват ваши неприятели от нея и да не навредят на отношенията ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс е причина да се комплексирате.

ВЕЗНИ

Не проявявайте емоция на работното място и не взимайте импулсивни решения. Не планирайте важни делови срещи. Не споделяйте плановете си. Очаквайте приходи. Ако прецените, че няма да се натоварите с повече задължения, осъществете кратко делово пътуване. Вечерта срещате затруднения у дома, защото ще ви намерят работа, която няма да ви е по вкуса. Не се измъквайте, а я свършете. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.

СКОРПИОН

От сутринта се обогатете с нови знания, за да успеете да се справите със служебните си задачи. Вероятността за успех с начинанията е голяма, ако сте упорити и не се противопоставяте на вашите колеги. За благоприятното развитие на нещата ще помогне ново запознанство или неочаквано стечение на обстоятелствата. В личните отношения сте нестабилни. Проблемите са породени от ваши грешки. Оправете възникналите недоразумения в семейството. Близките ви са разочаровани от вашето отсъствие и безпричинно агресивно поведение вечерта.

СТРЕЛЕЦ

Колегите ви се стремят да спечелят вашето внимание. Не избързвайте в изказване на мнения, свързани с работата им. Още сутринта ще усложните отношенията си на работното място. Не взимайте прибързани решения, не търсете компромис и оставете всичко в ръцете на Съдбата. Тя ще ви покаже верният път. Не допускайте проблеми в семейството си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални и не си струва заради служебни проблеми да съсипвате и хармонията в дома си. Новото запознанство в личен план е впечатляващо, но не го превръщайте прибързано в сексуална връзка.

КОЗИРОГ

Орисани сте да срещате странни хора. Денят ви поднася изненади, свързани с ваши колеги, от които сте разочаровани. По-добре избягвайте общуването, ако видите, че са склонни да създават конфликти. Вашата решителност ви помага да не загубите търпение и ще успеете да се справите с трудностите на работното си място. Не мислете, че след като сте дали обещание да сте точни ще ви простят лесно закъснението. Личните ви отношения са проблемни и не са изключени скандали, които днес вечерта ще ескалират в решението на брачната ви или интимна половинка за раздяла.

ВОДОЛЕЙ

Денят е неблагоприятен, заради нежеланието ви да осъзнаете грешките си и да ги посочите на колегите си, за да можете да ги отстраните с общи усилия. Не започвайте задачи, свързани с професионалните ви успехи. Планетите ви съветват да обмислите новите доходни предложения, и да се възползвате максимално от тях. Приятна новина за успех в любовта ще ви оправи настроението. Вечерта сте под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади.

РИБИ

В този ден сте във властта на промени, сред които ще има и неприятни, заради очаквани, но бавещи се финансови постъпления на които разчитате от няколко дни. Заемете се само с текущите си задължения и не влагайте пари от личните си спестявания, ако не сте сигурни в успеха на начинанието, което сте замислили. Ако нещо трябва да се реализира, нека стане без вашата пряка намеса. Не пътувайте. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот. Вечерта очаквайте романтична среща и сексуални удоволствия, за които дори не сте си мечтали.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп