Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 30.01.2020

ОВЕН

Разсеяността ви вреди от сутринта и вместо да се заемете със задачите си предпочитате да си говорите с колеги. От вас вас зависи да сте отговорни към задачите си и да ги завършете в ранния следобед. Похвалите на работното място ще ви направят щастливи заради успешно завършените професионални задачи и с неочаквано големи приходи. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си, на приятни емоции и спокойни разговори. Бързо и почти безпроблемно сложете край на подтискащите ви конфликти в семейството и се отдайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Преди обед не ви се работи. Около обед сте в отлична форма и с добро самочувствие. Засилва се вашата увереност. Отношенията ви са хармонични и искрени. За тези от вас, които се занимават с проспериращ бизнес не е от полза, ако налагат мнението си насила в днешния ден. Не са изключени закономерни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите пред исканията на близките си. Не допускайте да ви изнудват за непланирани разходи, дори и ако брачната ви половинка се опитва да ви лиши от секс.

БЛИЗНАЦИ

Не позволявайте да ви притискат с идеята за начинания. Във ваша полза е да ги обмислите и да обсъдите с вашите колеги идеята си. Може и да ви подкрепят. Работа и в съдружие ще ви донесе успех. Не е добре да губите деловите си партньори. Ще се разкрият нови перспективи за обща работа. Имате много обожатели, но сте влюбени до уши само в един, а днес имате възможност да споделите чувствата си. Бъдете искрени и не премълчавайте. Не избързвайте със сексуалните контакти, ако целите да съхраните отношенията си.

РАК

Ако сте концентрирани в работата си и търпеливи, ще се справите със задълженията си до обед. На работното място бъдете уверени и спокойни. Проблемите ви са в семейството. Не допускайте чувствата и импулсивните решeния да попречат на вашия разум да намери верния път за отстраняването им още сутринта. Ваши роднини се опитват да ви създадат проблеми в брака. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. Сексуалните ви отношения са хармонични. Вечерта отново ще летите в облаците на любовната омая.

ЛЪВ

На работното място отложете деловите срещи и разговорите, свързани с професионални проблеми. Бъдете сдържани в общуването с познати и приятели. Предпазвайте се от срещи и запознанства, за да си спестите скандалите заради интриги на ваши роднини. Ако сте заети с неотложни задачи, успехът ще ви споходи до обед. Трудно ще избегнете проблемите в семейните отношения и разногласия с партньора си, ако пренесете лошото настроение и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не се ядосате на партньора си, че ви пита защо сте с кисела физиономия.

ДЕВА

Най-добре е да не импровизирате с начинания, които няма как да ви донесат успех на работното място в края на месеца. Концентрирайте се в работата си, ако все пак се налага да отидете. Не пропускайте възможността да си осигурите приходи и от допълнителна работа, стига да е във вашата компетентност. Рискувате да се провалите в личните отношения заради недоверие в чувствата си. Денят е идеален за пътувания. Вечерта се отдайте на почивка сред любимите си хора. Ако сте уморени и не сте готови за секс, просто споделете деня и изживяванията с близките си и спокойствието на интимните мигове.

ВЕЗНИ

Полезно е да се отдадете на себеанализ да обмислите плановете си за следващия месец. Не е изключено да откриете нови възможности за изява. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Бъдете умерени в критиката, ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си, заради мъст, че не сте си у дома в почивния ден. Не спорете с партньора си. Ежедневните ви задължения и недоволството на вашите близки не са причина да се лишавате от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Въпреки неприятностите с вашите близки ще бъдете на висота в отношенията си в този ден. Използвайте своя чар при срещи с непознати хора, ако държите да ги спечелите на ваша страна. Допуснатите грешки са свързани с вашите изисквания, които явно не са били преценени правилно. Изразявайте се ясно. Не се надявайте на запознанство с подходящ партньор, въпреки опитите да ви оженят преди настъпването на Новата година. Няма да бъдете щастливи. Сексуалните ви отношения не са хармонични, но причината е в неясното бъдеще на вашата връзка.

СТРЕЛЕЦ

На вашето работно място се задълбочете в преките си задължения, за да се справите бързо с всичките си задачи. Вашата предвидливост ще превърне трудностите на работното ви място в успехи, ако сте упорити и отговорни към задълженията си. Трудности няма да липсват и са свързани със в семейството. Следобед се очертават разправии с вашите близки, заради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревност в партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили, заради закъснението ви. Трудно ще докажете невинността си.

КОЗИРОГ

Внимавайте да не пропуснете възможността за професионални промени, които отдавна очаквате. Ще се наложи да ви помогнат, за да се справите със задълженията си. Нетърпението и избухливостта не са във ваша полза. Не взимайте прибързани решения за личния си живот. Не са изключени трудности в личните отношения, ако през целия ден сте извън дома си и пренебрегвате любимия си. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви. От вас зависи да избегнете краят на романтична връзка и липсата на сексуален живот.

ВОДОЛЕЙ

Не отказвайте съвети от вашите близки, роднини и приятели, особено ако ви носят полза. Изяснете проблемните отношения. Ако обмисляте думите си и сте тактични, успехът ще бъде с вас. Всички добре обмислени и планирани начинания са успешни, ако ги започнете днес. Деловите срещи също ще ви изненадат приятно. Посветете вечерта на семейството си, на партньора и на децата си. Близките ви очакват от вас повече внимание, а също и са готови да ви създадат приятна емоция, ако отидете с тях на ресторант и се повеселите.

РИБИ

Успехът днес е с търговците, ако сами не се провалят, като зареждат и продават некачествени стоки. Професионалната ви заетост е надхвърлила обичайните граници. Трудно се справяте сами със задълженията си. Не отказвайте помощ. Не пропускайте вечерта да се отдадете на заслужена почивка. Не са изключени неочаквани промени в личните ви отношения, заради изневяра, която сте разкрили неочаквано и ви е наранила дълбоко и непоправимо. Естествената ви реакция е отказът ви от интимни мигове и сексуални наслади, не само заради изневярата, а и заради нараненото ви его.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп