Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

ОВЕН

Очаквайте неприятности в почивния ден свързани с новите ви идеи и предложения. На коктейл на който ще присъстват и влиятелни личности е по-добре да не споделяте плановете си. Успехът изисква да сте тактични, ако сте на работното си място. Ще си спестите трудностите. Ако сте семейни, мили дами, и сте решили да натриете носа на половинката си с изневяра, правите най-голямата грешка в живота си. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите в партньорите си нещо по-различно.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни в почивния ден. Прибързаността е забранена, дори и ако сте планирали начинания. Не се опитвайте да надхвърлите възможностите си на работното място. Бъдете критични към недостатъците си. Финансовите ви успехи от предишните дни днес са причина за завист у колегите и приятелите ви. Обогатете се с нови знания. Планетите са благоприятно настроени към вас и могат да променят в положителна посока личният ви живот. Ще имате нови запознанства. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на партньора си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла, за да си спестите опити за ново сближаване.

БЛИЗНАЦИ

Ще осъзнаете, че в почивния ден имате възможност за професионална изява, за която до този момент не сте се сетили. Въодушевени сте, но обмислете добре всичко, преди да поставите ново начало. Знанията ви и умението да разсъждавате задълбочено ви дават шанс да оцените правилно ставащото на работното място. Не изневерявайте на вашите принципи. И днес сте напрегнати и изпълнени с недоверие към хората, които обичате. Сами градите основата на бъдещи проблеми водещи до отдалечаване. Нямате желание за сексуални удоволствия. Този факт отново ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

РАК

Днес, въпреки че деня е почивен, сте притеснени от неочаквани трудности, причинени от делови партньори, с които сте уговорили среща. Очакват ви неприятни разговори, които ще приключат преди обед. Въпреки трудностите се заемете със задачите си, които трябва да завършите на работното място. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако веднага си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

ЛЪВ

В почивния ден се опитайте да застанете стабилно на мястото си и не позволявайте на промените да ви повлекат в нежелана посока. Съдбата ви закриля ако сте разумни. Избегнете прибързаните действия. На работното си място не допускайте намеса на колеги, които стоят далеч от вас и нямат право да ви дават съвети. Днес трябва да решите дали да продължите живота си с интимните си партньори. Преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, дори и ако е за последно, защото след това ще съжалявате.

ДЕВА

На работното си място в почивния ден сте в състояние да объркате всичко, с което се захванете. Отстранете грешките си и не бъдете наивни, надявайки се че ще се случи чудо и някой ще свърши това вместо вас. Колебанието при делови разговори ви вреди. По-добре ги отложете, след като никой не може да ви задължи да ги провеждате. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията към партньора си. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща с новите си партньори, защото последствията ще бъдат необратими.

ВЕЗНИ

Очаква ви успешен ден. Заемете се с разрешаването на неотложни проблеми. Трудностите ви амбицират да докажете възможностите си. Не странете от деловите запознанства, защото могат да ви донесат единствено полза. Изненадата е в подкрепата, която получавате от влиятелни личности. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот. Ще срещнете трудности в общуването породени от вашата изневяра, която трудно ще ви простят. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачната ви половинка.

СКОРПИОН

Не предприемайте промени на работното си място, ако не сте ги съгласували с колегите си. Ако пътуванията са неотложни, бъдете внимателни и не превишавайте скоростта. За да постигнете професионален успех си поставете ясна и конкретна цел. Начинанията са успешни. Очаквайте големи промени в личния си живот. Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните да очакват романтична среща. Не пропускайте да се отдадете на сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение.

СТРЕЛЕЦ

Необичайните теми за разговор, които ви подхвърлиха са причина да не ви се работи, добър повод за желанието ви да се отдадете на развлечения. Спешна служебна задача ще наложи да реагирате веднага, за да се справите до обед. Не разпилявайте енергията си напразно в ненужни занимания, дори и да са ви интересни. Създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни, мили дами, с брачния си партньор. Ако трябва, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Не прекалявайте с претенциите към колегите си, ако сте на работа, защото ще ги изнервите и дистанцирате от себе си. Бъдете внимателни, ако искате да разчитате на подкрепата им. Ако се налага да посетите коктейл, обърнете внимание на облеклото си, което е от значение за вашите бъдещи контакти. Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. Ако сексуалното удоволствие е с цел да получите облаги, приемете, че губите завинаги половинката си.

ВОДОЛЕЙ

Трудностите на работното място са предизвикани от ваши действия, защото сте решили инатливо да действате така, както си знаете, за да наложите нови правила. Бъдете отговорни към задълженията си. Преценявайте думите и постъпките си, защото дори и възможния успех може да се превърне в провал. Не се колебайте да проведете разговор за изясняване на личните си отношения. Забравете за съмненията и не ревнувайте без причина. Единственият начин да приключите със съмненията си е да се отдадете на незабравими сексуални мигове.

РИБИ

Разочаровани сте, че около вас за пореден път са се оказали хора, които се стремят да ви използват. Не се поддавайте на увещанията им, че ще ви върнат заема, който ви искат. От активността ви на работното място зависи успешното приключване на месеца и печалбата ви през месеците до края на годината. Несемейните жени могат да намерят партньора си. Семейните жени ще предизвикат ревност. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че неочакваната бременност ще ви обвърже за цял живот.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп