Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 31.10.2019

ОВЕН

В този ден Меркурий започва ретроградното си движение, затова се устремете към поставената цел, но се постарайте да не проявявайте излишна амбиция или поне умело прикривайте от околните това, с което ще ги ядосате. Не е добре да губите своите съюзници. Ще се разкрият нови перспективи за работа, но вие имате вече своята цел, която ще следвате. Семейството ви иска да се откажете от допълнителната работа, която ви привлича. Потърсете компромис в отношенията с любимите си хора. Ако не сте семейни и сте срещнали подходящия партньор, сексуалните удоволствия са разрешени, при положение, че сте уверени в чувствата си.

ТЕЛЕЦ

Вашите знания и опит ще ви помогнат при изпълнението на служебните ви задължения в началото на последното за годината ретроградно движение на Меркурий. Вашите колеги са против промените, които имате намерение да осъществите, но днес ще се съгласят с вас. Не бързайте да обмисляте създаване на частен бизнес, само защото някой ви е засегнал, защото денят не е подходящ за целта. Не се впускайте в изневери и флиртове, защото се обвържете с хора, от които трудно ще се отървете. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте готови да ги съсипете заради кракотрайно увлечение.

БЛИЗНАЦИ

Поднесете идеите си на вашите колеги, с които може да се срещнете на делови обяд или вечеря. Въпреки започналото ретроградно движение на Меркурий сте в отлично настроение сте и се чувствате добре, опознавайки ги в друга светлина. На работното си място бъдете умерено активни и не се преуморявайте, но се справете с неотложните си задачи. Чувствата ви са споделени, спокойни сте. Отношенията в дома ви са хармонични. Съхранете ги и не пропускайте да обърнете внимание на децата си. Вечерта се приберете и се отдайте на романтични мигове и на сексуални удоволствия с любимите си хора.

РАК

Стабилизирайте постигнатото, ако сте на работното място и при необходимост се срещнете с началниците си, които искат да видят резултатите от поставените задачи. Похвалата им, осолено в началото на ретроградното движение на Меркурий, ви радва. Ще направите грешка, ако без да се посъветвате приемете предложение за промяна на работата си. Ще съжалявате още на следващия ден. Ако сте решили да създадете семейство, започнете с подготовката в днешния ден, за да избегнете проблеми и затруднения, който е добър и за сключване на брак. Зарадвайте любимите си хора с интимни мигове и сексуални удоволствия, които ще ви заредят със сили и добро настроение.

ЛЪВ

На работното място не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинната си работа, особено в първия ден на ретроградното движение на Меркурий. Ако искате да наложите мнението си, сторете го без агресия. Не отказвайте помощ. Възможни са конфликти с началниците. Здравия разум ще ви помогне да ги предотвратите. Избягвайте изясняване на отношенията. Може да усложните отношенията с възрастните си роднини. Причината е отказът им да приемат вашата интимна връзка. Не проявявайте упорство и не се впускайте в сексуални наслади, ако не сте сигурни в чувствата си. Неочаквана бременност ще ви обвърже за цял живот.

ДЕВА

Ще се отдадете на обществен живот, но сте притеснени без да знаете точно за какво, причина няма, само ретроградния Меркурий изисква да сте разумни. Може би това, което правите не ви носи очакваното удовлетворение. Не поставяйте началото на нови задачи, ако не сте сигурни в себе си и не давайте пари назаем на хора, които не познавате. Ново запознанство ще преобърне живота ви, ако не сте семейни, а при семейните ще създаде повод за ревност и притеснения, ако новият познат е напорист и иска на всяка цена интимност. Липсата на хармония в отношенията ви лишава от нормален сексуален живот.

ВЕЗНИ

Ще спечелите добри пари, ако се занимавате с търговия и особено ако имате склад за продажба на едро, но бъдете внимателни заради започналото ретроградно движение на Меркурий. Може да оформите договорите, които искате да подпишете през следващата седмица. Ако не преценявате добре новите си делови познати, навлизащи устремно в живота ви, ще си причините неприятности, само защото сте проявили доверчивост. Семейните отношения ви създават проблеми. Липсата на хармония ви разболява. Заявили сте нежеланието си да се отдадете на сексуални мигове, заради невъзможност да се примирите с насилствено обвързване в нежелани интимни отношения.

СКОРПИОН

Анализирайте разговорите си и осъзнайте грешки си от началото на месеца, защото трябва да ги отстраните своевременно, въпреки че в последния му ден Меркурий започна ретроградното си движение. Обмислете бъдещите си планове без да ги споделяте. Пазете се от импулсивни решения и емоционални реакции, с които ще си навредите допълнително. Няма да ви липсват трудности, ако сте на работното си място. Обстановката в дома ви ще е напрегната, заради прояви на ревност и обидни думи, които не успявате да преглътнете. Прекалили сте с опитите да обсебвате и сте отдалечили любимите си хора, затова не разчитайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не взимайте прибързани и необмислени решения в този ден. Импулсивните постъпки ще отдалечат мига на успешно завършване на задачите ви на работното място, при започналото ретроградно движение на Меркурий. Работете спокойно и уверено. При възможност осъществете отдавна замислено пътуване и го съвместете с друга работа. Очаква ви лично щастие. Не трябва да пропускате своя шанс за среща с интимния партньор, за да не разрушите връзката си. Тези от вас, които имат до себе си любими хора, могат да се отдадат на романтични мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Ще ви поднесат нова информация, чрез която да откриете нови възможности за професионална изява, но бъдете внимателни да не е подвеждаща, защото Меркурий е в ретроградното си движение. Ако имате възможност посетете семинар или конференция. Не е изключено да прекратите делови отношения с ваш партньор, с когото работите от години, но той вече е свързан и с вашите конкуренти. Не разчитайте, че запознанствата в дискотека или в заведение ще се превърнат в трайни романтични отношения. Ще изживеете разочарование. Не се впускайте в сексуални удоволствия с непознати партньори, за да избегнете проблемите с брачната си половинка.

ВОДОЛЕЙ

Налага се да отстранявате щети, нанесени ви от неприятели при това в първия ден на ретроградното движение на Меркурий. Защитете своите професионални интереси. Нямате причина да сте тактични и компромисни, след като ви вредят. Прибързаните действия при обсъждане на делови проблеми и финансови договори ще ви донесат загуби. Начинанията са успешни. Дар-словото ще ви помогне да наложите идеите си. Семейните представители на знака е добре да се съобразят и със задълженията с у дома, за да избегнат упреците от брачните си партньори. Не разчитайте на сексуални мигове, ако сте се прибрали в добро настроение след вечеря с колеги или приятели.

РИБИ

Денят е успешен, въпреки ретроградния Меркурий, ако сте търпеливи и не предизвиквате конфликти с вашите колеги, въпреки че умишлено ви пречат да работите спокойно. Не пътувайте. Във ваша полза е да дадете всичко от себе си, за да получите истинското признание, което заслужавате на работното място. След обед са възможни разправии у дома, мили дами. Запазете спокойствие. Ще разрешите успешно семейните проблеми. Не сте доволни от сексуалния си живот. От вас зависи да засилите собствената си активност в леглото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп