Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 21.11.2019

ОВЕН

Помислете за пътя и за начините, чрез които да докажете без напрежение правотата си пред ръководството, ако се налага да се заемете с нови задачи и в този ден и очаквате да получите заслужено признание. Не налагайте волята си емоционално, с инат и агресия. Търпението ви носи повече полза от прибързаността. Не се опитвайте да налагате мнението си у дома, за да не си спечелите поредната разправия. Кризата в отношенията с интимната ви половинка е временна. Не пропускайте успокояващите ви сексуални мигове.

ТЕЛЕЦ

Съдбата ви дава възможност да се изкачите още няколко стъпала по служебната стълбица и да заслужите одобрението на ръководството преди края на месеца. Общуването с партньорите ви и ново запознанство ще ви създадат добра основа в материално отношение. В личният живот не е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Не се отдавайте на сексуални наслади с ваши колеги, защото ще се наложи да напуснете работа и то неочаквано.

БЛИЗНАЦИ

В този ден сте в добро настроение и с отлично самочувствие от сутринта, но все някой се намира да ви ядоса. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото по този начин ще навредите на себе си. Заемете се с разплащането по застраховки и текущи плащания. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви отношения, което е разбираемо, а при семейните са причина за отдалечаване на партньора. Сексът ви носи наслада, но не и ако е насила изпросен или не е желан и от двама ви.

РАК

Съдружник ще ви отправи несправедливи обвинения, че не сте коректни. Веднага прекратете отношенията си. Повлияни сте от предложения, обещаващи ви материални успехи, чрез нова работа. Ще е грешка ако дадете съгласие да се преместите прибързано и се лишите от сегашната си стабилност, дори и от обвиненията към вас. В личните си отношения сте постигнали поредния връх, които ви радва, но е причина за злост и омраза в очите на завистници. Не се опитвайте да наложите у дома вашия начин на живот. Заради неувереност в чувствата си сте нестабилни в интимните отношения.

ЛЪВ

Предстои ви поредния неблагоприятен ден, изпълнен с нервност и напрежение. Емоцията и трудностите са пречка да оцените реално възможностите си. Не влизайте в спор с колегите си. Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Не ви съветвам да предприемате делови пътувания, за да избегнете проблемите. Влюбени сте, но не сте сигурни, че мъжът до вас отговаря на чувствата ви. Не се вживявайте в несъществуващи лични драми. Няма как да се надявате на хармония в сексуалните отношения, ако сте ревниви и сте прекалили с въпросите.

ДЕВА

Подгответе се да останете на работното си място и след края на работното време. Освен финансовите постъпления ще ви зарадват и успешни делови запознанства и разговори. Бъдете внимателни в работата си, защото са възможни грешки и сериозни пропуски. Успехът е с вас, ако сте концентрирани, търпеливи и толерантни към чуждите потребности. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Ако сте семейни, мили жени, рискувате да развалите отношенията с брачната си половинка. Не ви съветвам да изневерявате заради обзелото ви желание за сексуален контакт с партньори, които неочаквано са ви впечатлили.

ВЕЗНИ

Поднесете идеите си на вашите колеги и не пропускайте да им направите добра обосновка, за да ви подкрепят. Пред вас се очертава предложение за нова работа. Не избързвайте с отговорът си. Разчитайте на себе си. Контролирайте емоциите си. Не позволявайте проблемите у дома да ви пречат на работата. Разговорите с интимната или брачна половинка са успешни и ще внесат яснота в отношенията ви, особено ако сте съгрешили предишните дни заради среща с ваши приятелки и се налага да изгладите отношенията си.

СКОРПИОН

Очаква ви напрегнат, но ползотворен ден. Идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат одобрени от ръководството и колегите ви. Бъдете точни и принципни и ще докажете, че сте перфектни в работата си. На работното си място, не се поддавайте на примамливи предложения. Коригирайте допуснати грешки. Не взимайте спонтанни решения, свързани с любимите ви хора. Бъдете предпазливи и ще разрешите всички проблеми с лекота. Семейният живот ви изнервя, ако сте сключили прибързано брак. Днес сте готови да се отдадете на секс със случайни партньори.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност да разширите дейността си. Очаквайте промени. Проведете разговорите с началниците си. Възможно е да ви предложат повишение на заплатата. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си. Проучете нова професионална сфера, в която бихте искали да се развивате. Настъпила е поредната катастрофа в отношенията с близките ви. Причината е поредната изневяра на партньора ви, която ви е унизила и изнервила. Не губете вяра, че отношенията ви ще се оправят, но пък със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Използвайте цялото си влияние, за да разрешите труден проблем на работното място. Нетипично стабилни сте за хора с вашия темперамент. Не прекалявайте със срещите и новите запознанства. Възможна е провокация. Бъдете сдържани и не заставайте срещу себе си. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща. Заведете любимите си хора и им създайте приятни емоции. Не е изключено да се влюбите и да се отдадете прибързано на сексуални удоволствия. По-добре бъдете внимателни.

ВОДОЛЕЙ

Ще си спомните за отдавна създадени ви проблеми от човек, който ви се е обадил и иска среща с вас. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Днес ви престои труден ден. Изпълнен е с неприятни срещи и нови запознанства, които в близките дни ще се окажат срещу вас. Заемете се на всяка цена със стабилизиране на семейните си отношения. Не допускайте поредното отдалечаване. Сексът с любимите хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили през деня.

РИБИ

Денят е благоприятен за творческа дейност и пътувания. Очаквайте отлични финансови постъпления. Не влизайте в конфликт на работното място. Не натоварвайте колегите си с вашето безпричинно песимистично настроение, защото ще ги разочаровате с впечатлението, което създавате, че не се радвате и на собствените си успехи. Ако не сте семейни и сте срещнали подходящия според вас партньор, ако сте се опознали, днес е идеален ден за обявяване на годеж. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и сексуални удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп