Домусчиев: "Лудогорец" се цели в 1/4-финалите на Лига Европа

Босът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев постави високи цели пред клуба за Лига Европа. "Орлите" се класираха за турнира като трети в своята група в Шампионската лига след 2:2 с ПСЖ в Париж.

"Да се надяваме, че следващите години ще имаме по-добри резултати. Съдба! Както на нас не стигнаха 70 секунди за победата, така на ПСЖ не стигнаха 90 минути да си вкарат положенията. Резултатът е справедлив. "Лудогорец" е проект, който го развиваме от много време, чувстваме си го като дете, вълнуваме се и резултатите ни радват."

"Цялостната работа, която се върши в клуба, аз, като собственик, давам висока оценка във всяко едно естество - не само в спортно-технически план. Ние функционираме като модерен западно-европейски клуб. Всички коментират, че на фона на българската действителност се отличаваме много."

"Лудогорец се самоиздържа. Благодарение на многобройните спонсори, които привлякохме и приходите от евротурнирите, клубът се самоиздържа. Преди време казах, че отборът има потенциал да завърши втори или трети, правейки нещо значимо. За съжаление се паднахме с два много по-силни отбора. Виждате играта на Арсенал какво представлява", поясни босът, който постави следващата голяма цел пред тима."

"Веднъж стигнахме 1/8-финал в Лига Европа, сега искаме по-напред. Работим, за да подобрим собствените си рекорди."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ