Домусчиев отговори, Русев контрира

Часове след като Гриша Ганчев и Спас Русев, собственици на ЦСКА и "Левски", призоваха ДАНС и прокуратурата да разследват българското първенство по футбол, в дискусията се включи и колегата им от "Лудогорец" Кирил Домусчиев. Босът на "орлите" отговори остро на двамата, като призова реферите да бъдат оставени на мира.

"Изумяват ме словесните атаки на двамата собственици на грандовете - каза Домусчиев. - Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате гол, та опряхте до едната минута повече продължение?! Докато гледахте как е направена козирката на “Лудогорец Арена”, явно сте пропуснали да видите как Милош Цветкович едва не откъсна крака на Натанаел. На подобен мач на любимия Ви клуб - "Челси", съдията със сигурност щеше да вдигне червен картон. Моля, концентрирайте се върху вашите проблеми - игра, селекция и козирка. Съдиите са удобно оправдание! Оставете реферите на мира, както прави "Лудогорец" дори когато е ощетен."

Спас Русев не се забави и отговори.

"Фокусът на въпросите, които повдигнах за дългогодишните очевидни проблеми в българския футбол, съдийство и феърплей, беше изместен към личностни нападки, подкрепени с известна доза сарказъм и ирония, които изглежда са продиктувани от факта, че конкретни личности се припознават в моите думи - каза "синият" бос. - Отказът да се дискутира феърплеят и съдийството показва, че живеем в два паралелни свята, единият от които е перфектен, но в който ние не живеем."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ