Домусчиев се гневи на съдия и отбор

Кирил Домусчиев използва модерен начин да размаха пръст срещу съдия и своя "Лудогорец" след 1:1 с ЦСКА. Босът написа във фейсбук, че не помни за неговия тим да са свирили дузпа, каквато за "червените". И обеща да черпи цяла България, ако това се случи. В цялата си модерна история "Лудогорец" е известен като тима у нас с най-малко дадени дузпи срещу него. "Играта на отбора не ми хареса - добави Домусчиев, срещу когото десетки пъти "Армията" избухна с мощни обидни скандирания по време на мача. - Това не е "Лудогорец"."

Според административния шеф от "Армията" Милко Георгиев съдията толерирал с фаулове гостите. "Спести им много картони, добре се справи спрямо тях - рече директорът. - Дузпата не съм я видял на видео, за да я коментирам."

ЦСКА не успя да спечели отново срещу съперника. "Червените" са побеждавали тима от Разград само веднъж за купата като гост - 2:1. Треньорът Стамен Белчев твърди, че в последното дерби ЦСКА е загубил две точки. "Един миг невнимание ни лиши от победата - каза наставникът. - В голяма част доминирахме. Целта ни продължава да е второто място."

Ден след дербито Александър Александров, президентът на "Лудогорец", заяви пред "Спортал", че клубът преговаря за продажба на Кафу. Цената на бразилеца била 12 милиона евро. Интерес имало от клубове в Англия, Италия, Франция и Белгия. Александров обаче не назова нито едно конкретно име.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ