Доналд Тръмп като хапчета екстази, в Германия конфискуваха 5000

Полицията в германския град Оснабрюк конфискува близо 5000 хапчета екстази с интересна форма – главата на американския президент Доналд Тръмп с типичната му прическа, и характерен цвят – оранжев, какъвто често сатирично е изобразяван тенът на американския държавен глава.

На обратната страна на хапчетата, за да няма никакво объркване, пише „Тръмп”, заедно с NL – международния код на Нидерландия, където се предполага, че са произведени те.

Предполага се още, че екстазито е било продавано в нелегални сайтове, рекламирано със слогана: „Тръмп прави партитата велики отново”, съобщи bTV.

„Да направим Америка велика отново” беше едно от основните политически послания на Тръмп по време на кандидатпрезидентската надпревара.

Стойността на намерените хапчета на черния пазар е около 40 хил. евро. Заедно с тях полицаите намерили и голяма сума пари.

Таблетките са били конфискувани при проверка в колата на двама австрийци – баща и син, единият на 51 години, другият – на 17. Двамата са арестувани, а намерените пари и екстази – иззети.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа