ДПС: В битка сме да реализираме промяната и да спасим България

Водачът на листата в Търговище Карадайъ се поклони пред членовете и избирателите на ДПС

“Всеки от нас трябва да даде максимума от енергията и опита си, за да успеем. За личната и общата ни сигурност. За по-доброто бъдеще. За каузата, за победата, за ДПС. Да спасим България!” Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ при откриването на кампанията в Търговище, където е и водач на листата на движението.

Той се обърна към членовете и симпатизантите от областта с думите, че им се покланя и благодари за доверието. “Преди няколко месеца в Търговище говорих, че искаме с президентските избори да предизвикаме промяна. Всички ние заедно успяхме. Пак сме в битка за нова победа, за да реализираме промяната. Имаме много общи битки с омразата и разделението. Имаме много общи победи, мечти и високи цели да спасим България”, каза той.

С поклон пред една от най-елитните организации на ДПС, тази в Търговище, започна обръщението си и евродепутатът Филиз Хюсменова. Тя заяви, че ДПС трябва да се върне във властта, но не на всяка цена. “Да се върне и да управлява единствено и само ако може да отстоява най-висшата ценност, тази за правата на човека, на всички български граждани в цялата страна”, заяви тя.

Областният лидер на ДПС в Търговище Хамди Илиязов пък подчерта, че партията му е номер 1 в региона, защото има авторитетни лидери, които сплотяват хората с ясно дефинирани цели и целенасочена работа за постигането им. Той заяви, че излъчват листа с достойни представители на ДПС. Втора след водача Карадайъ е 26-годишната Имрен Мехмедова, която управлява частна фирма и е областен председател на младежката организация. След нея е кметът на община Антоново Танер Али. Четвърта е Емине Якубова, зам.-кмет на Търговище.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика