Дудова: Ще си взема това, което ми се изплъзна

Тайбе Юсеин (вляво) и Биляна Дудова бяха зарадвани с чекове, връчени им от шефовете на „Асет банк“ Милен Драгневски и Алексей Цветанов (вдясно).

Тайбе Юсеин призна, че изпраща най-силният си сезон в борбата. През пролетта тя ликува с европейската титла, а миналия месец взе и златото от световното в Будапеща. Тази година Тайбе не познава вкуса на поражението, но и не се плаши, че конкурентките. „Май вече стана традиция да се срещаме, но традициите са нещо хубаво! – заяви с усмивка Милен Драгневски, изпълнителен директор на застрахователно дружество „Асет Иншуърънс“, като връчи чек и поздрави Тайбе Юсеин за световната титла.

„Сребърната“ Биляна Дудова пък се зарече, че на олимпиадата ще си вземе, това което сега са й отнели.

„За нас ти си „златното“ момиче, пожелавам още спортни и житейски успехи“, каза Алексей Цветанов, главен изпълнителен директор на „Асет Банк“, при връчването на наградата на Дудова.

Церемонията в централния офис на трезора уважи и почетният вицепрезидент на федерацията Валентин Йорданов. „Изгледах от трибуните успехите на нашите състезатели и ви благодаря, че ни направихте горди и щастливи – заяви легендата. - Сега се надявам да попаднете в челото на класацията на 10-те най-добри спортисти на България.“

Утре момичетата, както и останалите медалисти от мондиала – Кирил Милов и Айк Мнацканян ще направят открита тренировка с отбора, който тръгва за световното до 23 г. в Румъния.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт