Дъщерята на Овчаров и Алфредо Торес представиха горещ хит

Поппевицата Яна Овчарова и латино танцьорът Алфредо Торес заформиха луда латино фиеста по време на промоцията на клипът към съвместното им парче „Мucho горещо“.

В него и двамата влизат в нови роли - певицата става танцьорка, а Алфредо-рапър. На представянето на клипът Яна показа, че вече отлично е овладяла латино стъпките, които Алфредо й преподава в своята зала.

%d1%8f%d0%bd%d0%b0-%d0%b8-%d0%b0%d0%bb%d1%84%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%beС огненото си изпълнение двамата успяха да качат на дансингът на клуб „Ла Кубанита“ гостите на събитието, сред които присъстваха много журналисти, както и банкери, приятели и колеги на Яна. Не е тайна, че тя работи като банкер, което ѝ дава възможност да финансира музикалните си проекти.

Изпълнителите получиха много букети и сувенири от гостите на партито, а след това разгорещиха страстите, като изпълниха на живо не само новата им колаборация, но и свои солови парчета.

„Мucho горещо“ е поредната авторска песен на Яна, като аранжиментът е дело на Светлин Къслев, а мастерингът на Росен Стоев. Синеоката певица благодари специално и на режисьорът на стилното видео Тосен Рамар, който е кадър на НАФИЗ.

Яна и Алфредо се надяват, че клипът ще зареди с красиви летни емоции почитателите на българска поп музика и загатнаха, че им предстоят още изненадващи проекти.

https://www.youtube.com/watch?v=8SOJQQ3x7R4

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица