Дядо пие кафе на промоция, жена му в паника, че не излиза от морето

Луд екшън се разиграл на плажа в Бургас, разказаха очевидци. Освен, че всеки ден се губят деца, двама пенсионери вдигнали под пара морските спасители.

Възрастна жена се паникьосала, че мъжът й влязъл в морето и не излизал близо час. Бабата се разплакала и помолила стражите на плажа за съдействие. Морските започнали да търсят човека, но без резултат. Накрая се оказало, че наистина влязъл в морето, но бързо излязъл, защото се сетил, че е часът на промоцията на кафе в близкия плажен капан. За да не изтърве намалението, се втурнал нататък и заседнал в кръчмата, без да се обади на половинката си.

Вчера възрастна жена от Пловдив, влязла на плиткото да се разхлади. В момента обаче флагът е червен и има много дънни ями. Пенсионерката изведнъж паднала и нагълтала вода. Спасителите я извадили жива и здрава и благодарностите й били безкрайни. За щастие и двата случая са с добър край, казаха морските.

Те предупреждават, че в сряда е Илинден по старому. Още предния ден е започнало мъртвото вълнение, което традиционно се вихри по това време на лятото. Вълната се е вдигнала до три бала, а на 2- ри август се чака султанът да е още по- силен.

За пръв път на вишките е разлепено работното време на спасителите, така че извън него, когато ивиците са неохраняеми, къпането е рисковано.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България